Ο κεραυνοβόλος έρωτας του Τόλη Βοσκόπουλου με την Άντζελα Γκερέκου: «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!»

19 Ιουλίου, 2021 6:41 ΜΜ
More videos

Φέτος θα έκλεινε 25 χρόνια γάμου με την γυναίκα που τον έκανε να «ρίξει άγκυρα»

Η φωνή του «ανεπανάληπτου» Τόλη Βοσκόπουλο σίγησε για πάντα το πρωί της 19ης Ιουλίου, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και την οικογένειά του που στεκόταν «βράχος» στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοκκινιά με έντεκα αδερφές, γεγονός που τον έκανε να εξυμνεί την γυναικεία φύση μέσα από τα τραγούδια του.

Ο μεγάλος καλλιτέχνης απασχόλησε πολλές φορές τα ΜΜΕ καθώς τα φώτα της δημοσιότητας ήταν πάντα στραμμένα πάνω του αλλά και στις γυναίκες που ερωτεύτηκε. Ο Βοσκόπουλος έκανε δεσμό με την  τραγουδίστρια Δούκισσα αλλά και με την αξεπέραστη Ζωή Λάσκαρη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Μαριχουάνα Στοπ».

Ο σπουδαίος τραγουδιστής παντρεύτηκε το 1960 με τη Στέλλα Στρατηγού, ενώ το 1973 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Μαρινέλλα, με την οποία τελικά χώρισε το 1981. Το 1990 παντρεύτηκε την Τζούλια Παπαδημητρίου με την οποία παρέμειναν μαζί για έξι χρόνια. Με την Παπαδημητρίου απέκτησε μια κόρη, τη Χαρά η οποία όπως αποδείχτηκε μετά από δικαστική διαμάχη, δεν ήταν βιολογικό παιδί του αλλά είχε γεννηθεί έπειτα από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άντρα.

Ο γυναίκα της ζωής του που έμελλε να είναι δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή, ήταν η Άντζελα Γκερέκου, για την οποία μάλιστα είχε εξομολογηθεί ότι ήταν εκείνη που τον έκανε να «ρίξει άγκυρα».

Η γνωριμία τους έγινε σε νυχτερινό μαγαζί στη Βάρκιζα το 1995 όπου η Άντζελα είχε πάει για να τον ακούσει να τραγουδάει. Εκεί έκλεψε την προσοχή του Τόλη Βοσκόπουλου ο οποίος μόλις την είδε αναφώνησε: «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!». Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και μετά από έναν χρόνο παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Κέρκυρας. Κουμπάροι τους ήταν ο Τέρενς Κουίκ και ο επιχειρηματίας Στέργιος Βρούσγος. Η Γκερέκου έλαμπε σαν νεράιδα στο εντυπωσιακό δαντελένιο ιβουάρ νυφικό της, ενώ ο γάμος τους έγινε talk of the town.

Μετά από πέντε χρόνια, το ζευγάρι έφερε στον κόσμο την Μαρία Βοσκοπούλου η οποία είναι μοναχοκόρη του μεγάλου ερμηνευτή.

Το ζευγάρι φέτος θα έκλεινε τα 25 χρόνια γάμου.