Ο καταλυτικός ρόλος της ΟΠΚΕ στην εξιχνίαση της εξαφάνισης της 15χρονης Φωτεινής

23 Απριλίου, 20229:23 ΜΜ

Καταλυτικός ήταν ο ρόλος της ΟΠΚΕ για τον εντοπισμό της 15χρονης Φωτεινής που είχε εξαφανιστεί από το Περιστέρι. Για την συγκεκριμένη υπόθεση η ΕΛ. ΑΣ συνέλαβε τρία άτομα. Το πρωι της Μεγάλη Πέμπτης, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, ενημερώνονται από την Ασφάλεια πως αναζητείται δράστης Ρομά που σχετίζεται με την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας, γνωρίζουν μόνο το όνομα του υπόπτου.

Αμεσα οι αστυνομικοί των ΟΠΚΕ, έχοντας άριστη γνώση της ανθρωπογεωγραφίας των καταυλισμών της Δυτικής Αττικής και με την μακροχρόνια πείρα τους στο κομμάτι αυτο, καταφέρνουν να εντοπίσουν σε λιγότερο από μια ώρα, τον αδερφό του υπόπτου , ο οποίος τους οδηγεί σ αυτόν και ουσιαστικά…τον παραδίδουν “πακέτο” σε αστυνομικούς της ΥΑΔΑ οι οποίοι ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης και και φτάνουν στα ίχνη της 15χρονης.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται καταλυτική η συνδρομή της ΟΠΚΕ στην εξιχνίαση υποθέσεων που απασχολούν την κοινή γνώμη, την ίδια στιγμή που κάποιοι εντέχνως, και οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, “για λόγους εκδικητικούς να τους καταστήσουν σκοπούς της ΥΑΔΑ, τμημάτων και γηπέδων”.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News