Ο Κασσελάκης απαντά στον Ευαγγελάτο για το «δούλευε στην Goldman Sachs όταν έπινε το αiμα της Ελλάδας»

1 Σεπτεμβρίου, 20233:39 ΠΜ

Νέο βίντεο ανάρτησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με το οποίο απαντάει σε όσους σχολίασαν αρνητικά την επαγγελματική του πορεία στην Goldman Sachs.

“Δούλεψε στη Goldman Sachs όταν αυτή έπινε το αίμα της Ελλάδας”, είναι ο ισχυρισμός, μια φράση που ειπώθηκε και από τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του Mega, Νίκο Ευαγγελάτο.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή “Live News” της Τρίτης 29/8, κατά την παρουσίαση του βιογραφικού του Στέφανου Κασσελάκη, ο δημοσιογράφος σχολίασε για τη διεθνη τράπεζα επενδύσεων ότι “εκείνη την εποχή (που δούλεψε ο κ. Κασσελάκης), η Goldman Sachs έπινε με το καλαμάκι το αίμα της Ελλάδας”.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 2:40 στο παρακάτω βίντεο:
Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη

“”Δούλεψε στη Goldman Sachs όταν αυτή έπινε το αίμα της Ελλάδας!” Φανταστείτε τώρα ένα παιδί 21 ετών που μόλις αρχίζει -με τις επιδόσεις του- να δουλεύει… Λοιπόν, μην τρελαθούμε. Αν δεν είχα δουλέψει στο Κεφάλαιο, δε θα είχα καταλάβει την αλαζονεία του και σήμερα δε θα ήμουν αριστερός”, αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης στο βίντεο που ανάρτησε στο Twitter.

Ο Κασσελάκης απαντά “σε ό,τι χειρότερο” έχει γραφτεί για εκείνον: “Κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ”

Με προηγούμενο βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ “απαντά”, όπως αναφέρει, “σε ό,τι χειρότερο” έχει γραφτεί για εκείνον και, εν προκειμένω, ότι “κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ”.

Τονίζει ότι τον ενδιαφέρει η “σύγχρονη Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ” και πως γι’ αυτό μπαίνει μπροστά “τη στιγμή της πτώσης του”. “Όχι για να πάρω ”έτοιμο μαγαζί”. Εμένα με ενδιαφέρει η Ανασυγκρότηση της Αριστεράς. Όχι να είμαι με όποιο κόμμα να ‘ναι”, σημειώνει.

Ειδικότερα, αναφέρει στο βίντεο:

“Θέλω να απαντάω σε εσάς. Αδιαμεσολάβητα.

Διότι τα ΜΜΕ έχουν δικές τους οφειλές, τη δική τους ατζέντα, ενώ εμένα η μόνη μου ατζέντα είναι η αλήθεια μου. Γι’ αυτό και έχω μαζέψει ό,τι χειρότερο, ό,τι πιο αρνητικό, ό,τι πιο καταδικαστικό έχει γραφτεί για μένα τις τελευταίες μέρες. Και απαντάω εδώ, μπροστά σας. Ξεκινάω λοιπόν: ”Κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ”. Σας έπεισε η προπαγάνδα χρόνων ότι η ΝΔ είναι για τους άριστους και ο ΣΥΡΙΖΑ για τους άχρηστους; Δείτε ποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα… Το ξεκαθαρίζω: Εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ. Και γι’ αυτό μπαίνω μπροστά τη στιγμή της πτώσης του, όχι για να πάρω ”έτοιμο μαγαζί”. Εμένα με ενδιαφέρει η Ανασυγκρότηση της Αριστεράς. Όχι να είμαι με όποιο κόμμα να ‘ναι”.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News