Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΟ Καπουτζίδης συνεχίζει το «μποϊκοτάζ» σε «ομοφοβικές εκπομπές»

Ο Καπουτζίδης συνεχίζει το «μποϊκοτάζ» σε «ομοφοβικές εκπομπές»

Ο επιτυχημένος ηθοποιός, σεναριογράφος, παρουσιαστής και κριτής σε talent show, Γιώργος Καπουτζίδης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Eυτυχείτε» του Open, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις συγκεκριμένα στην κάμερα του ALPHA και της εκπομπής «Happy Day».

Την Δευτέρα το βράδυ στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Συλλέκτης» που πραγματοποιήθηκε σε θέατρο της Χαλκίδας, οΓιώργος Καπουτζίδης έδωσε το παρών μεταξύ άλλων γνωστών και λαμπερών καλεσμένων.

Όταν τον πλησίασαν οι κάμερες των καναλιών για να ζητήσουν δηλώσεις ο ηθοποιός αρνήθηκε να μιλήσει μόνο στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Δείχνει ότι είναι έντονα εκνευρισμένος με την άρνησή του να μιλήσει σε μία συγκεκριμένη κάμερα και σε μία συγκεκριμένη εκπομπή… το Happy day. Γιατί είπε ότι υπάρχει συγκεκριμένος άνθρωπος στο πάνελ που κάνει ομοφοβικά σχόλια» ανέφερε το ρεπορτάζ και στο πάνελ υπήρξε μία αναφορά στις κόντρες του καλλιτέχνη με άλλους ανθρώπους στο παρελθόν, όπως η Ντίνα Μεσσαροπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε την επιλογή του Γιώργου Καπουτζίδη : «Είναι ωραίο να ακούγονται αυστηρές τοποθετήσεις για πολύ σημαντικά ζητήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.Τα πιο σημαντικά