Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΟ Καπουτζίδης απάντησε στην Λατινοπούλου με τον πιο σωστό τρόπο

Ο Καπουτζίδης απάντησε στην Λατινοπούλου με τον πιο σωστό τρόπο

Μερικές φορές αρκεί να αγνοήσεις «φωνές» που σκόπιμα κραυγάζουν για να βρουν χώρο. Μερικές φορές αρκεί να μην δώσεις καθόλου σημασία σε ασήμαντα και σε «ασήμαντους». 

Ο Καπουτζίδης απάντησε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και στο σκοταδιστικό, ομοφοβικό της παραλήρημα με τον πιο εύστοχο τρόπο.

“Δεν πρόκειται να χαλάσω ούτε τον χρόνο μου, ούτε τη ζαχαρένια μου να απαντάω από εδώ και από εκεί”, σημείωσε χαρακτηριστικά  ο Γιώργος Καπουτζίδης όταν ρωτήθηκε για την εξοργιστική τοποθέτηση της πολιτεύτριας της ΝΔ.

«Έχω φτάσει σε ένα σημείο με πολύ κόπο και πολύ προσπάθεια προσωπική να νιώθω ελεύθερος, να λέω αυτό που θέλω να πω. Χαίρομαι πάρα πολύ που κάνω αυτό το πράγμα, χαίρομαι πάρα πολύ που βοηθάω πολύ κόσμο μέσα από αυτό και αυτός είναι ο στόχος μου

Ούτε θεατές ψάχνω για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους ψάχνω, ούτε να βρω ένα κόμμα να βολευτώ. Το κάνω επειδή πραγματικά μου δίνει χαρά. Ούτε συγχαρητήρια θέλω να μου πείτε, μου έχετε πει 20 χρόνια, έχω χορτάσει και σας ευχαριστώ πάρα πολύ», τόνισε ο ηθοποιός στην τηλεόραση του ALPHA και συμπλήρωσε σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε η Λατινοπούλου κατά του ίδιου και συνολικά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

«Πήρα χιλιάδες μηνύματα συγκινητικότατα και δεν θέλω να σταθώ στα συγχαρητήρια. Στέκομαι στα μηνύματα ανθρώπων που είπαν ότι αυτό το οποίο λες εμένα με βοηθάει, με κάνει πιο χαρούμενο, μου δίνει χαρά κι ελπίδα.

Αυτό είναι εξαιρετικό, σε αυτό στέκομαι. Όταν λέω είμαι ελεύθερος, εννοώ είμαι ελεύθερος να μιλάω, να εκφράζομαι και δεν πρόκειται να χαλάσω ούτε τον χρόνο μου, ούτε τη ζαχαρένια μου να απαντάω από εδώ και από εκεί. Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω.

Είναι και αυτό στο πλαίσιο της ελευθερίας που κατέκτησα μόνος μου».Τα πιο σημαντικά