Ο Καμμένος ψάχνει τρόπο να επιστρέψει – Η συνάντηση με τον Τσίπρα και οι σκέψεις της Κουμουνδούρου για την αξιοποίησή του

26 Μαΐου, 20223:11 ΜΜ

Κάποιοι έχουν ρίξει την ιδέα να αξιοποιηθεί και ο Καμμένος, όπως και άλλα στελέχη που έχουν ξωμείνει στους ΑΝ.ΕΛ

Το ότι ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος συνομιλεί τακτικά άλλοτε με τον ίδιο τον Πούτιν και άλλοτε με ανθρώπους της απολύτου εμπιστοσύνης του προέδρου Βλαδίμηρου είναι γνωστό. Και ευτυχώς που υπάρχει και ο δικός μας, πρώην υπουργός σε κάτι τέτοιες δύσκολες στιγμές, για να παρέχει (δωρεάν) υπηρεσίες και εμπειρία (επί των στρατιωτικών) στους Ρώσους.

Αυτές οι ώρες είναι που φωτίζουν και την απουσία του Καμμένου από την εγχώρια πολιτική σκηνή. Γιατί λείπει (και φαίνεται) ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Επειδή λείπει, έχω την αίσθηση -αλλά αίσθηση- ότι σύντομα δεν αποκλείεται να τον δούμε να επιστρέφει δριμύτερος στα πολιτικά δρώμενα.

Στο πλαίσιο της επιστροφής, πραγματοποιεί διάφορες επαφές. Είδε ακόμη και τον Τσίπρα, ο οποίος είναι αλήθεια ότι εξακολουθεί να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον τέως συγκυβερνήτη του.

Στην Κουμουνδούρου, κάποιοι (όχι λίγοι) έχουν ρίξει την ιδέα, στο πλαίσιο της αμφίπλευρης διεύρυνσης, να αξιοποιηθεί και ο Καμμένος, όπως και άλλα στελέχη που έχουν ξωμείνει στους ΑΝ.ΕΛ. Εδώ που τα λέμε, ο πρόεδρος είναι κλάσεις ανώτερος από την Κουντουρά, τον Κόκκαλη και τον άλλον με το βαμμένο μαλλί από την Κόρινθο.

Πηγή: Παραπολιτικά

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News