Ο Καμμένος ανακοίνωσε τον θάνατο του πιλότου μέσω Twitter. Σωστό ή ασέβεια;

12 Απριλίου, 20187:54 ΜΜ
More videos

Πρωτοφανής ήταν ο τρόπος που έμαθε το πανελλήνιο τη συγκλονιστική είδηση για το θάνατο Έλληνα πιλότου μαχητικού αεροσκάφους Μιράζ. Μια δραματική είδηση που κανονικά ανακοινώνεται πρώτα στην οικογένεια του θανόντος και κατόπιν δημοσιοποιείται μέσα από ανακοίνωση που κάνει είτε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είτε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) είτε η Πολεμική Αεροπορία.

Δρώντας όμως εντελώς αντιθεσμικά και αντιδεοντολογικά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αποφάσισε να το ανακοινώσει ο ίδιος, μέσω των social media! Με προφανή σκοπό την αυτοπροβολή του, ο Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για να κάνει γνωστό τον χαμό του ήρωα πιλότου. Από τον ίδιο δηλαδή λογαριασμό που κατά καιρούς ανεβάζει από γραβάτες με πέη μέχρι ύβρεις και οχετούς για τους πολιτικούς του αντιπάλους…

Είναι πραγματικά θλιβερό ότι ο κ. Καμμένος μπορεί να πέσει τόσο χαμηλά και να εκμεταλλευτεί ένα τέτοιο γεγονός για δικό του επικοινωνιακό όφελος. Ας περιμένουμε να δούμε πότε θα βάλουν μυαλό στην κυβέρνηση και θα τον μαζέψουν, αν και ξέρουμε μάλλον την απάντηση.

Πηγή: parapolitika

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News