Ο Ιβάν Σαββίδης ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Ρωσίας

26 Δεκεμβρίου, 20202:47 ΜΜ
More videos

Για ακόμη μια χρονιά ο Ιβάν Σαββίδης, βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους επιχειρηματίες της Ρωσίας, με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να αναγνωρίζεται ως ο πιο επιτυχημένος και επιδραστικός επιχειρηματίας στην περιοχή του Ροστόφ.

Στην ετήσια έρευνα αξιολόγηση «Ηγέτης της χρονιάς για το 2020» που πραγματοποιήθηκε μέσω έρευνας εμπειρογνωμόνων ο όμιλος Agrokom του Ιβάν Σαββίδη κατέλαβε την 5η θέση στην κατάταξη των πιο επιτυχημένων εταιριών στη Ρωσία.

Η λίστα με τις πιο σημαντικές μάρκες της ρωσικής αγοράς, μάλιστα περιλαμβάνει τα προϊόντα του εργοστασίου με την επωνυμία TAVR, που ανήκει στον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου.

Ανέβηκε στη λίστα Forbes ο Ιβάν Σαββίδης

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Forbes ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, βρίσκεται στη θέση 1.335 στη σχετική λίστα με τους δισεκατομμυριούχους της χρονιάς. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ανέβηκε θέσεις καθώς τον περασμένο Μάρτιο βρισκόταν στη θέση 1.367.

Σημείωσε δηλαδή άνοδο 32 θέσεωνστη σχετική κατάταξη. Όπως αναφέρεται, μάλιστα, η περιουσία του αυξήθηκε κατά 100 εκατ. δολάρια και συνολικά φτάνει στα 1,6 δις δολάρια. Γενικά πάνω από 2.200 δισεκατομμυριούχοι σε όλο τον κόσμο κατάφεραν να αυξήσουν την περιουσία τους ενώ ποσοστό 36% είδε την περιουσία του να μειώνεται.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News