Ο Ιρανός Χαλκ θα αναμετρηθεί με τον «τρομακτικότερο άνθρωπο του πλανήτη»

21 Νοεμβρίου, 2018 2:27 ΜΜ
More videos

Μετά την επεισοδιακή αναμέτρηση μεταξύ του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ οι λάτρεις των πολεμικών τεχνών θα πρέπει να ετοιμάζονται για ακόμη μία επική μονομαχία μεταξύ δύο εκ των πιο «τερατόμορφων» ανθρώπων του πλανήτη.

Ο λόγος για τον Σαγιάντ Καρίμπι, τον Ιρανό γίγαντα με το προσωνύμιο Χαλκ και τον «πιο τρομακτικό άνθρωπο της Γης», κατά κόσμον Μάρτιν Φορντ.

Ο Φορντ, που εκτός από την μεγάλη του καριέρα στον κόσμο του bodybuilding τον τελευταίο καιρό δοκιμάζει την τύχη του και στην υποκριτική, δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί στο κλουβί του MMA, με τον Ιρανό Χαλκ να θεωρείται ως ο επικρατέστερος αντίπαλός του.

Οι δύο πιθανοί αντίπαλοι θεωρούνται από τους ειδικούς ως το ιδανικό ζευγάρι για μία «τιτανομαχία» που θα μείνει στην ιστορία, καθώς κι οι δύο μοιάζουν περισσότερο με τεθωρακισμένο παρά με αθλητές.

Ο Φορντ ζυγίζει 145 κιλά κι ο ενδεχόμενος αντίπαλός του περίπου 154 κιλά, με το ύψος και των δύο να αγγίζει τα δύο μέτρα, καθιστώντας τους ίσως από τις τρομακτικότερες φιγούρες που περιδιαβαίνουν τον πλανήτη μας.