Ο ιδιοκτήτης άφησε τους σκύλους του μόνους μέσα στο αμάξι. Η αντίδρασή τους είναι ξεκαρδιστική

15 Απριλίου, 2016 6:18 ΜΜ
More videos

Φανταστείτε να σταθμεύσετε το αμάξι σας σε ένα σημείο όπου δίπλα σας υπάρχει ένα άλλο αυτοκίνητο με 2 σκυλιά στο εσωτερικό του. Το ένα βρισκόταν στα πίσω καθίσματα και το άλλο στη θέση του οδηγού, μόνο στα δύο πόδια και έμοιαζε λες και θα ξεκινούσε μόνο του το αμάξι. Αλλά τα δύο σκυλιά δεν πήγαν πουθενά, και αυτός είναι ο λόγος που ο ένας εξ αυτών πατούσε την κόρνα συνεχόμενα, ώστε να επιστρέψει σύντομα ο ιδιοκτήτης του.

Αυτή ήταν η σκηνή που είδε και κατέγραψε η Melissa Tonkin στην Altoona της Πενσυλβανία, ένα σαββατοκύριακο που έβγαινε από μια τοπική πιτσαρία. Ακούγοντας τον θόρυβο της κόρνας, οδηγήθηκε σε ένα ασημί αυτοκίνητο και είδε στο εσωτερικό του 2 ανυπόμονα τετράποδα ράτσας Airedale Terrier. Η παράξενη σκηνή ήταν πολύ αστεία για να την αγνοήσει, οπότε έβγαλε την κάμερά της και κατέγραψε την αξέχαστη στιγμή.

Τα αφοσιωμένα σκυλιά την πρόσεξαν μετά βίας να στέκεται και να γελά δίπλα στο αυτοκίνητο. Η παρουσία της δεν τα σταμάτησε από αυτό που έκαναν. Το γεγονός πως ο σκύλος καθόταν στην μπροστινή θέση και πατούσε επίμονα την κόρνα κοιτώντας μπροστά κάνει τη σκηνή ακόμη πιο αστεία και παράξενη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν μαζί με το βίντεο, ο ιδιοκτήτης επέστρεψε πολύ σύντομα και μίλησε με τη γυναίκα. Της είπε πως τα Terrier του αγαπούν τις βόλτες, αλλά δεν τους αρέσει να περιμένουν. Ο ιδιοκτήτης άφησε τα πίσω παράθυρα λίγο ανοιχτά για να μην κινδυνεύσουν τα έξυπνα τετράποδα όσο έμεναν μέσα στο αυτοκίνητο παρά το γεγονός πως η απουσία του κράτησε ελάχιστά.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο Νοέμβριο, οπότε η ζέστη δεν ήταν πρόβλημα και ειδικά με τα παράθυρα ανοιχτά. Ωστόσο, η Εθνική Υπηρεσία Οδικής Ασφάλειας προειδοποιεί πως ποτέ δεν πρέπει να αφήνουμε ένα παιδί, κατοικίδιο ή εξαρτημένο άτομο μέσα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μιας και η θερμοκρασία μπορεί να ανέβει σε εξαιρετικά επικίνδυνα επίπεδα δυσανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία.

Σίγουρα πρόκειται για μια σύγχρονη και προηγμένη προσέγγιση για να αναγκάσει το τετράποδο το αφεντικό του να γυρίσει σύντομα.

Δείτε το αστείο βίντεο με τα απίθανα τετράποδα παρακάτω.