Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΟ Γολγοθάς της Ελένης Πετρουλάκη: «Αδυναμία στο περπάτημα, πόνος στις αρθρώσεις, σοβαρή...

Ο Γολγοθάς της Ελένης Πετρουλάκη: «Αδυναμία στο περπάτημα, πόνος στις αρθρώσεις, σοβαρή επιπλοκή. Ο Θεός είναι μεγάλος»

Κατάθεση ψυχής έκανε η Ελένη Πετρουλάκη σχετικά με τις δυσκολίες που συνάντησε στον «δρόμο» της μητρότητας.

«Όταν υψηλόβαθμα στελέχη του ANT1 μου πρότειναν να πάρω μέρος στα καλλιστεία τους είπα “δεν είμαι μοντέλο, θα συνεχίσω να κάνω γυμναστική”. Η πρόταση για τον Πρωινό Καφέ με την Ρούλα Κορομηλά ήρθε απρόοπτα. Έπρεπε να είμαι στο πλατό του Πρωινού Καφέ στις 6.30 το πρωί. Όταν μου έκλεψαν το μηχανάκι μου, δεν ξεχνώ το πόσο μου συμπαραστάθηκε η Ρούλα. Η Ρούλα επέμενε να κάνω το πρώτο μου εξώφυλλο στο “tv ζάπινγκ”. Είχε πάρει τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη και του είπε “Θέλω να κάνεις εξώφυλλο την Ελένη”», είπε αρχικά η Ελένη Πετρουλάκη στο «Πάμε Δανάη».

Για την απόφασή της να πάει στο εξωτερικό, η Ελένη Πετρουλάκη υπογράμμισε πως «το 1994 που πήρα μεταγραφή στο Star μου έγινε πρόταση να φύγω για την Αμερική. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Πήγα μόνη στο Λος Άντζελες. Εκεί γνώρισα τη Χάλι Μπέρι. Ήταν πρότυπο για μένα ο τρόπος που μιλούσε. Γύρισα για λίγο στην Ελλάδα με προοπτική να φύγω και πάλι για το Λος Άντζελες άλλα τότε γνώρισα τον Ίλια».

Ελένη Πετρουλάκη: Η γνωριμία με τον Ίλια Ίβιτς που την κράτησε στην Ελλάδα

Για τη γνωριμία και το γάμο με τον Ίλια Ίβιτς, η Ελένη Πετρουλάκη είπε: «Το πρώτο ραντεβού με τον Ίλια ήταν σε ένα ελληνάδικο στον Πειραιά. Είχα βγει με τις φίλες μου για να γιορτάσουμε την επιστροφή μου. Στο διπλανό τραπέζι ήταν ο Ίλια και είπα στην φίλη μου “αυτός μου αρέσει”. Μου έστειλε λουλούδια και μου είπε “για τα δημοσιεύματα, να μη λένε ψέματα”. Με τον Ίλια έχουμε παντρευτεί δυο φορές: και με πολιτικό και με θρησκευτικό γάμο. Όταν έγινε ο πολιτικός γάμος φύγαμε από την πίσω πόρτα του δημαρχείου. Ο θρησκευτικός γάμος έγινε μόνο με τους στενούς συγγενείς μας και παιδάκια από τη γειτονιά».

Για τις δυσκολίες της στην εγκυμοσύνη, η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε: «Δέκα χρόνια πήρε για να κρατήσω το πρώτο παιδί στην αγκαλιά μου. Όταν κράτησα το τεστ εγκυμοσύνης δεν το πίστευα ούτε εγώ η ίδια. Με έπιασε φόβος. Δεν υπάρχει μοναστήρι στην Ελλάδα και τη Σερβία που να μην το έχω επισκεφθεί. Ό,τι τάμα υπάρχει το έχω κάνει. Πιστεύω πολύ. Ο Θεός είναι μεγάλος και δεν αφήνει κανέναν. Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη είχα μία σοβαρή επιπλοκή και τρεις μέρες ήμουν σε κώμα. Δεν έχασα την πίστη μου. Ένα πρωί σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω. Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει».
Τα πιο σημαντικά