Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Ο γιος μου είναι 31, θέλω κι άλλο παιδί» Η διαφορά ηλικίας...

«Ο γιος μου είναι 31, θέλω κι άλλο παιδί» Η διαφορά ηλικίας Νίκου Μακρόπουλου με τη σύντροφό του και η αποκάλυψη

Ο Νίκος Μακρόπουλος σε συνέντευξή του στην Όλγα Λαφαζάνη για την εκπομπή “Happy Day”, μίλησε για την εξάρτησή του από το τσιγάρο, τον 31χρονο γιο του και τη σύντροφό του, Γιούλη.

Η εξάρτηση του Νίκου Μακρόπουλου με το τσιγάρο

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «επέλεξα να κάνω padel για λόγους υγείας και φυσικής κατάστασης. Είχα πάρει κάποια κιλά, κόβοντας το τσιγάρο. Είναι ένας τρόπος για να τα διώξω, σε συνδυασμό με διατροφή. Κάπνισα τέσσερα πακέτα την ημέρα, αλλά τώρα είμαι ο πιο φανατικός αντικαπνιστής».

Ο Νίκος Μακρόπουλος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει ξανά πατέρας

Για τον γιο και τη σύντροφό του, ο Νίκος Μακρόπουλος επεσήμανε «ο γιος μου, ο Τάσος είναι 31 ετών, είναι αρχιτέκτονας. Είμαι περήφανος για τον Τάσο. Γιατί να μην ξαναγίνω μπαμπάς για δεύτερη φορά; Είμαστε χρόνια με τη Γιούλη σε σχέση, θαυμάζω σε εκείνη το ήθος της. Είναι ένα άριστο παιδί. Νομίζω ότι είναι μία σύντροφος που νομίζω πως «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι». Μου αρμόζει και μου ταιριάζει αυτός ο άνθρωπος, γιατί είναι συγκαταβατικός, έχει κατανόηση, είναι διακριτικός, είναι ευγενικός, έχει όλα τα καλά του κόσμου».Η κούκλα σύντροφος του Νίκου Μακρόπουλου, Γιούλη Τάσσου, γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1985, είναι 37 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, ενώ συμμετείχε στο “X Factor”, με μέντορα τον Γιώργο Θεοφάνους.

Νίκος Μακρόπουλος σύντροφος

31 2 1587x2500 1

31 3 2500x1750 1

Νίκος Μακρόπουλος σύντροφος

31 5 1587x2500 1

 

Τα πιο σημαντικά