Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
αληθινές ιστορίεςΟ γιος μου, δεν θέλει να με βλέπει. Ζω με τις ενοχές...

Ο γιος μου, δεν θέλει να με βλέπει. Ζω με τις ενοχές μου – Η ιστορία της Γιάννας

Ονομάζομαι Γιάννα κι ένιωσα την ανάγκη να σας μιλήσω με αφορμή το post που ανεβάσατε για το πόσο δύναμη θέλει να φεύγεις από τον γάμο κ να ξαναρχίζεις απ την αρχή.

Έχουν περάσει 20 Χρόνια κ παλεύω ακόμα απ τότε που χώρισα.. Ένας άσχημος γάμος ένας απανθρωπος σύντροφος κ μια ανύπαρκτη οικογένεια.. Μόνη καταθλιπτική φοβισμένη.. Έκανα ένα γιο μαζί του.. Απ την ημέρα που γέννησα ποτέ δεν μ αφήσανε να είμαι μητέρα του..

Ανακατευοντουσαν όλοι στην ανατροφή του στην διαπεδαγωγηση του στα πάντα.. Πάντα μου λέγαν το ποσό λάθος τα κάνω το ποσό λίγη είμαι.. Λέγοντας όλοι εννοώ τους γονείς του τις αδελφές του τους φίλους του κ τους δικούς μου γονείς (οι γονείς μου εξαρτωμενοι απ τον ίδιο λόγω οικονομικής υπόστασης κ όχι μόνο).

Τα χρόνια πέρασαν κατάφερα να χωρίσω στα χαρτιά αλλά δεν άλλαξε τίποτα.. Με “πλήρωνε” μια διατροφή υπέρ του δέοντος ένα σπίτι να μείνω κ αυτό σήμαινε ότι μπορεί να έκανε ότι ήθελε στη ζωή μου..

Μέχρι που ήρθε η στιγμή στα 6 Χρόνια του παιδιού να τον πάρει σπίτι του.. Το ήθελε το παιδί γιατί εγώ ήμουν τρελή κακία κ δεν είχα να του προσφέρω την ηρεμία που χρειαζόταν ούτε τα χρήματα.. Με προειδοποίησε βέβαια να μην τολμήσω να κινηθώ δικαστικώς γιατί είχε τον τρόπο να τον χάσω τελείως..

Πολύ πόνος θλίψη απελπισία.. Κ ήμουν μόνη σε όλα.. Φώναξα απείλησα παρακάλεσα.. Λάθη πολλά λάθη… Λίγο πριν φύγει ο γιος μου από μια σύντομη άνευ σημασίας σχέση έμεινα έγκυος στην κόρη μου.. Το είδα δώρο Θεού.. Αποφάσισα να την κρατήσω.. Ο Θεός μου εδεινε μια ευκαιρία..

Όταν έφυγε ο γιος μου απ το σπίτι το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν είναι ότι θα μου πάρουν κ την κόρη μου.. Αποφάσισα να φύγω.. Πίστευα ότι ο γιος μου με την επιμονή μου κ την υπομονή μου θα ερχόταν κάποια στιγμή μαζί μου..

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα.. 10 Χρόνια λείπω 10 Χρόνια παρακαλάω να έρθει κοντά μου 10 Χρόνια πηγαίνοερχομαι συνεχώς.. Μάταια όλα..

10 Χρόνια υποφέρω.. Το παιδί το άφησε μόνο του στα 16.. Του νοίκιασε σπίτι γιατί η μήτρια δεν το ήθελε.. Τον παρακαλάγα να τον πάρω αλλά δν μ άφηνε.. Δεν έχω να προσφέρω έλεγε..

Εννοείται ότι το παιδί δεν ήθελε να έρθει μαζί μου.. Παράτησε το σχολείο με τις ευλογίες του πατέρα του.

Έλεγα θα καταλάβει θα μεγαλώσει.. Στο τελευταίο ταξίδι κατάλαβα ότι δεν θα καταλάβει ποτέ.. Υπερόπτης αλαζόνας εγωκεντρικος με πολύ θυμό.. Όσες φορές έχω κάνει συζήτηση.. Είμαι αποτυχημένη είμαι ένα τίποτα κ αν ερχόταν μαζί μου θα ήταν ένα τίποτα κ αυτός.. Γιατί τώρα έχει χρήματα κ είναι σπουδαίος….

Μπορώ να γράφω ώρες μέρες.. Δεν θέλω να σας κουράσω.. Έχω μια θαυμάσια κόρη που την μεγαλώνω με πολλές θυσίες κ είναι ένα υπέροχο πλάσμα όλο αγάπη κ καλοσύνη..

Έχω όμως κ ένα λεβέντη που δεν θέλει να με βλέπει.. Γυρίζω πίσω τον χρόνο κ προσπαθώ να δω τι θα μπορούσα να κάνω..

Αν εμένα πίσω δεν θα ζούσα τώρα.. Τι μονο που σκέφτομαι η μόνη λύση που υπήρχε είναι να έπαιρνα το παιδί κ να εξαφανιζομουν.. Να πήγαινα εξωτερικό.. Να εσωζα το παιδί.. Δεν το έκανα.

Ζω με τις τύψεις μου τις ενοχές μου κ πόνο πολύ πόνο.. Συγνωμη αν σας κούρασα.. Δεν το θελα… Εύχομαι να είστε καλά ευτυχισμένη εσείς κ το παιδάκι σας.. Να έχετε δύναμη ψυχής.. Εγώ δεν είχα…

Γιάννα

Τα πιο σημαντικά