«Ο γιος μου, μου είπε να μην έρθω στο MasterChef γιατί θα με πληγώσουν οι Έλληνες»

27 Ιανουαρίου, 2018 8:39 ΠΜ
More videos

Ακόμη μια ανατροπή είχαμε στο «MasterChef». Η Μάγια Τζουμούτια αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον μαγειρικό διαγωνισμό του Star αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους συμπαίκτες της.

Η Μάγια που ήταν αρχηγός της μπλε ομάδας που ηττήθηκε στη δοκιμασία ανακοίνωσε την απόφασή της ξαφνιάζοντας τους συμπαίκτες της και τον Σωτήρη Κοντιζά. Η ίδια προσπάθησε στην αρχή να δικαιολογήσει την απόφασή της παίρνοντας πάνω της την ευθύνη για την ήττα της ομάδας της.

Η εξήγησή της όμως δεν ήταν αρκετή για τον Σωτήρη Κοντιζά που επέμεινε να μάθει κάτι περισσότερο. Τότε ήρθε το ξέσπασμα της παίκτριας που μίλησε για κακές συμπεριφορές προς το πρόσωπό της.

Δείτε το βίντεο

«Είναι πολλά αυτά που με έχουν κάνει να πιστεύω ότι πρέπει να αποχωρήσω. Δεν νιώθω όμορφα στο σπίτι. Είναι πολλά αυτά που συμβαίνουν με τα παιδιά στο σπίτι», σχολίασε αρχικά η παίκτρια από την Γεωργία.

Η ίδια συνέχισε μπροστά στις κάμερες εμφανώς ταραγμένη: «Θεωρώ μεγάλη ασέβεια προς εμένα, ένα παιδί 20 ετών να κάνει χειρονομίες εναντίον μου. Με τα χέρια κινήσεις. Είναι μεγάλη ασέβεια. Έχουν φτιάξει ομάδες μεταξύ τους και εγώ δεν είμαι σε καμία. Στην κουζίνα δεν μπορώ να μπω από τότε που ήρθαμε στο σπίτι γιατί το έχουν κάνει καπνιστήριο. Θεωρούν ότι δεν έχω καμία σχέση μέσα στην κουζίνα από την αρχή. Ότι είμαι μία ξένη που δεν μιλάει καν καλά ελληνικά».

Στο τέλος αποκάλυψε τι της είπε ο γιος της πριν μπει στο διαγωνισμό: «Και ο γιος μου, μου το είχε πει να μην μπω στο Master Chef γιατί οι Έλληνες θα με πληγώσουν. Και δεν το λέω ρατσιστικά αλλά εκείνος έχει μεγαλώσει εδώ και το έχει βιώσει όλο αυτό. Και με στεναχωρεί πολύ που κάποια στιγμή θα μου το “χτυπήσει”: Μάνα δεν ήρθες στο γάμο μου για να μπεις στο παιχνίδι».

[star]