Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας του «World Party» με νέα εκπομπή

Φεβρουάριος 22, 2017 1:32 ΠΜ
More videos

Μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν μια φήμη, όμως η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη είναι γεγονός.

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι της Κάντζας, η εκπομπή ετοιμάζεται με γρήγορους ρυθμούς. Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής και tattoo artist μαζί με τον Γιώργο Λέντζα βγαίνουν «Στο δρόμο» και ο Alpha θα τους ακολουθήσει στο ταξίδι τους.

Δείτε το βίντεο με το τρέιλερ:

Ο παρουσιαστής που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την εκπομπή World Party που παρουσίαζε με τον Σάκη Τανιμανίδη ετοιμάζει το νέο του πρότζεκτ. Πρόκειται για μια ταξιδιωτική εκπομπή, που θα έχει σαν βάση την εξερεύνηση και την περιπέτεια με βασικό όπλο του… το αγαπημένο του κόκκινο βανάκι.

Ο Alpha εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει:

«Μια παρέα. Πολλές επιθυμίες. Ένας σκοπός.

Τρεις φίλοι που αποφασίζουν ν’ αφήσουν πίσω τη ζωή που έκαναν.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας αγοράζουν ένα μεταχειρισμένο βαν, το ανακατασκευάζουν και βγαίνουν στο δρόμο για να ξεκινήσουν ένα road trip στην Ελλάδα. Σκοπός τους να πραγματοποιήσουν όσες περισσότερες επιθυμίες έχουν συμπεριλάβει στη λίστα τους.

Στο ταξίδι τους αυτό και η Μόλυ, μια όμορφη σκυλίτσα με ισχυρή προσωπικότητα!

Η λίστα παραμένει ανοικτή και ανανεώνεται, αφού στο δρόμο συναντούν φίλους αλλά και άγνωστους και εκπληρώνουν και τις δικές τους επιθυμίες, όσο τρελές ή τολμηρές κι αν είναι!

Η λίστα των επιθυμιών περιέχει διάφορες δράσεις και απρόοπτα.

– Ο Γιώργος Μαυρίδης επιχειρεί να τρέξει 42 χλμ στον κλασικό Μαραθώνιο, να περάσει από οντισιόν για να πάρει μέρος σε ελληνική σειρά αλλά και να προσγειωθεί σε γήπεδο ποδοσφαίρου κάνοντας παρά πέντε, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη αγώνας!

– Ο Γιώργος Λέντζας τολμά να κατέβει την πλαγιά ενός χιονισμένου βουνού με κανό, να ζητήσει σε ραντεβού τη γυναίκα των ονείρων του, ακόμη και να εμφανιστεί ακάλεστος σε γάμο!

– Η Μόλυ κυνηγά άπειρα μπαλάκια του τένις, ταΐζει αδέσποτα παρέα με τους Γιώργηδες, ενώ επισκέπτεται ακόμη και ψυχολόγο σκύλων με τον Γιώργο Μαυρίδη, γιατί η σχέση τους περνάει κρίση!

Για τρεις μήνες σπίτι τους είναι το βαν και γειτονιά τους όλη η Ελλάδα!».

[alphatv] [nbst]

Ακολουθήστε μας στο facebook: