Ο Γιαννής Πλούταρχος απέδειξε χτες στο MEGA πόσο μεγάλος τραγουδιστής είναι

10 Οκτωβρίου, 2020 11:10 ΜΜ
More videos

Χθες το βράδυ ο Γιάννης Πλούταρχος άνοιξε την αυλαία της εκπομπής Στο σπίτι με τον Γιάννη Πλούταρχο, το πρόγραμμα που θέτει στη θέση του παρουσιαστή τον εκάστοτε κορυφαίο καλλιτέχνη και του δίνει την ελευθερία να ταξιδέψει μουσικά τους τηλεθεατές.

Χωρίς ίχνος άγχους αλλά και φανερά συγκινημένος, ο τραγουδιστής υποδέχτηκε στο στούντιο τον Γιώργο Θεοφάνους αλλά και την Πέννυ Μπαλτατζή με τους οποίους κατάφερε να μας χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές.

«Τα τραγούδια δεν είναι παιδιά μόνο του ερμηνευτή, ανήκουν πρωτίστως σε αυτούς που τους δίνουν ζωή γράφοντας λέξεις πάνω σε ένα χαρτί και ζωντανεύουν αυτές τις λέξεις με υπέροχη μουσική» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πλούταρχος καλωσορίζοντας στο πλατό τον Γιώργο Θεοφάνους. Και φυσικά αμέσως μετά ο Γιάννης στο μικρόφωνο και ο δημιουργός στο πιάνο, χάρισαν μοναδικές μουσικές στιγμές στους τηλεθεατές.

To νέο τραγούδι του:

Ένα από τα αγαπημένα ερωτικά τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους, που έχουμε γνωρίσει με τη χαρακτηριστική φωνή του Πασχάλη Τερζή, ερμήνευσε ο Γιάννης Πλούταρχος στη μουσική Παρασκευή του MEGA. Δείτε το βίντεο με την ερμηνεία του:

Δύο τραγούδια – έκπληξη, που έχουν αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό στη γυναικεία εκτέλεσή τους από δύο σπουδαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες, ερμήνευσε επίσης ο Γιάννης Πλούταρχος στο πλευρό του Γιώργου Θεοφάνους, που τον συνόδευσε με το πιάνο του.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, που προέρχεται από τον δίσκο «Μικρές φωτογραφίες» του 2001 που τον καθιέρωσε, μοιράστηκε στη συνέχεια με το κοινό του MEGA ο Γιάννης Πλούταρχος, χθες το βράδυ.

Ένα από τα πιο συναισθηματικά του τραγούδια, το οποίο έχει τραγουδηθεί χιλιάδες φορές από τα χείλη ερωτευμένων, μοιράστηκε με το κοινό του MEGA ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ολόκληρη η εκμπομπή: