Ο Γιάννης Μουζάλας τελικά δεν παραιτείται

30 Οκτωβρίου, 2017 10:31 ΜΜ
More videos

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, έδωσε το παρών σε δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, που πραγματοποίησε απόψε η πρεσβεία της Τουρκίας, με αφορμή την Εθνική επέτειο της χώρας για την ανακήρυξη της δημοκρατίας.

Απαντώντας σε ερώτηση του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να υποβάλλει την παραίτησή του, ο κ. Μουζάλας τόνισε: «Είμαι εδώ ως υπουργός της κυβέρνησης». Παράλληλα επισήμανε ότι έχει προταθεί από την κυβέρνηση για τη θέση του Επιτρόπου για τα δικαιώματα του Ανθρώπου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα περί παραίτησης έχει διαψεύσει από νωρίς το Μέγαρο Μαξίμου.

«Πυρά» στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Πληροφορίες ανέφεραν πως ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δέχθηκε επιθέσεις για το προσφυγικό – κυρίως- από μέλη της κίνησης των “53+”, που τον επέκριναν σκληρά για όσα δεν έχουν γίνει σωστά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ο κ. Μουζάλας έφτασε στο σημείο να πει πως “αν δεν σας αρέσουν αυτά που κάνω, παραιτούμαι”. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση, ωστόσο διαμηνύεται ότι θα τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει την ερχόμενη Τετάρτη (01.11.2017)

[newsit]

Ακολουθήστε μας στο facebook: