Ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» είναι πλέον 21, πώς περνάνε έτσι τα χρόνια;!

21 Ιουλίου, 2021 7:07 ΜΜ
More videos

Δε θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά… γερνάμε, παιδιά, γερνάμε.

Και δεν το βλέπουμε τόσο στον εαυτό μας (τι εννοείς δεν είμαστε μπουμπούκια ακόμα;), όσο σε πράγματα κι ανθρώπους με τους οποίους μεγαλώσαμε. Παρακολουθώντας σήμερα τους παιδικούς χαρακτήρες της τηλεόρασης για παράδειγμα, τους οποίους βλέπαμε όσο ήμασταν οι ίδιοι παιδιά, είναι από τους πιο σκληρούς τρόπους να μας δείξει η ζωή ότι πλέον θεωρούμαστε μεγάλοι.

Από τη Λίλα του «Άκρως Οικογενειακόν» και την Μπέτυ από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες», μέχρι τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», όλα δείχνουν ότι ο χρόνος πέρασε κι ούτε που το πήραμε χαμπάρι. Δε φταίμε εμείς βέβαια, μιας και τον τελευταίο συνεχίζουμε να τον βλέπουμε στις επαναλήψεις του Mega σαν το 7χρονο αγοράκι που γνωρίσαμε, ε και δικαιολογημένα μπερδευόμαστε.

Ο σημερινός «Γιαννάκης» όμως, δεν έχει καμία σχέση με τον μικρότερο γιο της οικογένειας Μαυροτσούκαλου, ούτε σου βγάζει αυτή την ανάγκη να του ζουλάς τα μάγουλα, όπως συνήθιζε η γιαγιά Ιφιγένεια. Πλέον είναι 21 χρονών (σας θέλω ψύχραιμους!) και στο Instagram ποζάρει μαζί με την κοπέλα του, Δέσποινα, οπότε καταλαβαίνετε ότι έχει φύγει από το κόνσεπτ του μικρού, cute παιδιού.

Ακολουθήστε μας στο facebook: