Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΟ Γαβρόγλου βαπτίζει χρυσαυγίτικες τις καταλήψεις στα σχόλεια για τη Μακεδονία και...

Ο Γαβρόγλου βαπτίζει χρυσαυγίτικες τις καταλήψεις στα σχόλεια για τη Μακεδονία και μειώνει τους μαθητές

Το τελευταίο διάστημα, φασίστες της Χρυσής Αυγής προσπαθούν να διοχετεύσουν το εθνικιστικό δηλητήριό τους σε μαθητές και σε σχολεία. Με μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα μαθητών, με τοποθετήσεις στελεχών τους και με ‘απεσταλμένους’ τους έξω από σχολεία, καλούν απροκάλυπτα τους μαθητές σε κινητοποιήσεις με το πρόσχημα των εθνικών θεμάτων, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να σπείρουν τον διχασμό στην εκπαιδευτική κοινότητα προκειμένου να καταγράψουν δυνάμεις ως δικές τους. Κι όλα αυτά την ώρα που συνεχίζουν να έρχονται στο φως στοιχεία της εγκληματικής τους δράσης» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.

Είναι ντροπή να κολλάει κανείς σε όσους αντιδρούν και υπερασπίζονται τη Μακεδονία χρυσαυγίτικες ταμπέλες και τα γνωστά περί “φασισμού”, “σκοταδισμού” κι “ανελευθερίας” σε όποιον τολμά να πει τα στοιχειώδη σε αυτήν τη χώρα. Είναι απαράδεκτο ο αγνός και υγιής πατριωτισμός να χαρίζεται στη Χρυσή Αυγή.

Δεν είναι ανακοίνωση που αρμόζει σε ένα υπουργείο Παιδείας. Ποιος προωθεί τελικά το διχασμό, τον σκοταδισμό και την ανελευθερία;

Πηγή: freepen

Τα πιο σημαντικά