Ο γάμος κατέληξε σε τραγωδία: Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε (βίντεο)

8 Οκτωβρίου, 2014 7:08 ΜΜ
More videos

Λίγη ώρα αφού τελείωσε η γαμήλια δεξίωση, ο γαμπρός σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε!

 Αφού έφυγαν οι καλεσμένοι, το ζευγάρι, ένας 54χρονος γιατρός και η 50χρονη σύζυγος του, άρχισαν να έχουν μία έντονη λογομαχία που κατέληξε σε ξυλοδαρμό της γυναίκας η οποία μάλιστα, κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει το περιστατικό της ενδοοικογενειακής βίας, λίγο πριν εκείνος προλάβει και τη σκοτώσει.

Η γυναίκα τηλεφώνησε και είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγος της με τον οποίο παντρεύτηκαν πριν λίγη ώρα την κακοποιεί ενώ εκείνη εξέφρασε φόβους για τη ζωή της αφού ο αναισθησιολόγος σύζυγος της από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, διατηρεί ολόκληρο οπλοστάσιο μέσα στο σπίτι τους.

Λίγο αργότερα η γραμμή κλείνει.

Όταν οι αξιωματικοί έφτασαν στην έπαυλη του ζευγαριού, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή αφού είχε δεχθεί πολλούς πυροβολισμούς στο θώρακα και στο κεφάλι.

Στο υπόγειο του σπιτιού γράφτηκε το τελευταίο μέρος της οικογενειακής τραγωδίας αφού βρέθηκε νεκρός και ο γιατρός ο οποίος είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι μέσα σε δωμάτιο της έπαυλης κοιμόταν ο 10χρονος γιος της γυναίκας ενώ σε άλλη κάμαρα υπήρχε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που εικάζεται ότι ήταν οι γονείς του γιατρού.

Δείτε το βίντεο

newstbomb.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: