Ο φανοποιός σας δεν θα ήθελε να το δείτε αυτό. Αλλά θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

26 Ιουλίου, 2015 5:31 ΜΜ
More videos

Αυτό είναι τέλειο! Έχετε κανένα βαθούλωμα στο αυτοκίνητό σας ή ξέρετε κάποιον που έχει; Με αυτό το κόλπο θα εξοικονομήσετε πολλά λεφτά από τις δαπανηρές επισκευές σε φανοποιεία. Αν είσαστε σε θέση να κρατήσετε ένα δοχείο με πεπιεσμένο αέρα, μπορείτε να το δοκιμάσετε και μόνοι σας! Εμείς πάντως θα το δοκιμάσουμε!

Στο παρακάτω βίντεο μας δείχνουν πως είναι δυνατόν να επιδιορθώσουμε μόνοι μας ένα μικρό βαθούλωμα χρησιμοποιώντας μια εκπληκτική μέθοδο. Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι το πιστολάκι των μαλλιών σας, ένα δοχείο πεπιεσμένου αέρα και είσαστε έτοιμοι! Φυσάτε στο σημείο με το βαθούλωμα με ζεστό αέρα χρησιμοποιώντας το πιστολάκι και συνεχίζεται πολύ γρήγορα με τον πεπιεσμένο κρύο αέρα.

Η ώρα περνάει και τίποτα δεν γίνεται. Όμως ξαφνικά με ένα δυνατό ποπ, το βαθούλωμα επιστρέφει στην αρχική του θέση, αφήνοντας μια τέλεια επιφάνεια, σαν μην υπήρχε ποτέ εκεί κάποιο βαθούλωμα. Έτοιμο! Μπορείτε να επιδιορθώσετε κάθε βαθούλωμα στο αυτοκίνητο σας ή στα αυτοκίνητα των φίλων σας, οι οποίοι θα σας λατρέψουν!

Δείτε το βίντεο παρακάτω και παρακαλούμε κοινοποιήστε το αν σκοπεύετε να το δοκιμάσετε!

Ακολουθήστε μας στο facebook: