Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
διάφοραΟ Ευαγγελάτος είπε όσα δεν τόλμησε να πει κανείς: «Σκoτώνεıς επειδή αγαπάς...

Ο Ευαγγελάτος είπε όσα δεν τόλμησε να πει κανείς: «Σκoτώνεıς επειδή αγαπάς τον δικό σου εαυτό σου άρρωστα, όχι επειδή αγαπάς τον άλλον»

Σοκ έχει προκληθεί σε ολόκληρο το πανελλήνιο από την άγρια δολοφονία της 42χρονης γυναίκας στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, από σφαίρα του πρώην συζύγου της και αστυνομικού. Ο δράστης αφού «τελείωσε» τη μητέρα των παιδιών του, έστρεψε την κάνη της καραμπίνας στο πρόσωπό του και αυτοκτόνησε.

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε εξοργισμένος και ο Νίκος Ευαγγελάτος μέσω της εκπομπής του Live News.

Συγκεκριμένα σχολίασε: 

«Αισθάνομαι την ανάγκη να σχολιάσω κάτι, αν και δεν το κάνω συχνά, δεν θέλω να κρατηθώ. Δεν θέλω να συγκρατηθώ. Είδαμε έναν άνθρωπο, κάτοικο της περιοχής και τον ακούσαμε να λέει “Την αγαπούσε ήταν τρελά ερωτευμένος, δεν είχε γνωρίσει άλλη γυναίκα και τη σκότωσε”. Αυτό πρέπει κάποια στιγμή να το βγάλουμε απ’ το μυαλό μας. Και απ’ το δικό μας μυαλό και απ’ το μυαλό των παιδιών που μεγαλώνουμε. Όταν αγαπάς δεν σκοτώνεις. Δεν σκοτώνεις από αγάπη. Τον εαυτό σου αγαπάς άρρωστα και σκοτώνεις άλλον. Αν καθίσουμε ποτέ να πιστέψουμε, να συζητήσουμε ότι τη σκότωσε γιατί ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της και την αγαπούσε, τότε το χάσαμε. Θα έπρεπε να σκοτωθούμε ο ένας με τον άλλον. Όποιος αγαπάει να σκοτώνει. Είναι άρρωστο πράγμα αυτό.

Δείτε το στιγμιότυπο απ’ την εκπομπή:
Τα πιο σημαντικά