Ο εξωφρενικός τσιγκάνικος κιτς γάμος γεμάτος χρυσό που ξεπερνάει τα όρια της λογικής.

3 Οκτωβρίου, 2016 11:33 ΜΜ
More videos

Οι εικόνες του γάμου της Evka και του Lukas από τη Σλοβακία κάνουν το γύρο του διαδικτύου και κυρίως στην ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία.

Τον χαρακτηρίζουν ως τον απόλυτο τσιγκάνικο γάμο ενώ μεταξύ άλλων, το φόρεμα της νύφης κόστισε περίπου 200.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, η γαμήλια γιορτή κράτησε τέσσερις μέρες και η 19χρονη νύφη γέμισε με χρυσό και χρήματα που έριχναν πάνω σε αυτήν.

Οι εικόνες δείχνουν το χρυσάφι μέσα στο οποίο έγινε ο γάμος και η γιορτή ενώ ένας καλεσμένος ανέφερε ότι τα έξοδα του τετραήμερου γλεντιού ξεπέρασαν τις 35.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο πλούτος κυριαρχούσε παντού ενώ έγινε γνωστό ότι σερβιτόροι και μουσικοί έβγαλαν αρκετά χρήματα από τα φιλοδωρήματα.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, μάλιστα, φαίνεται ο γαμπρός και η νύφη να είναι μόνοι τους και να μετράνε τα μετρητά που συγκέντρωσαν από τη γαμήλια τελετή αλλά και τα πολλά κοσμήματα που της δόθηκαν ως δώρο.

Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 στη χώρα υπάρχουν 105.738 Ρομά αριθμός που ισοδυναμεί με το 2% του πληθυσμού.

Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εθνοτική μειονότητα στη Σλοβακία μετά τους Ούγγρους και, σύμφωνα με τη Daily Mail, ζουν κυρίως στις ανατολικές περιοχές της χώρας.

Ο γάμος που κυκλοφορησε στο διαδίκτυο και τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν από τους πιο πλούσιους και εντυπωσιακούς ενώ πολλοί κάνουν λόγο για μια κίνηση εντυπωσιασμού.

Άλλοι ωστόσο υποστηρίζουν ότι είναι μέρος της παράδοσής τους και της κουλτούρας τους και είναι απλά ένα παράδειγμα των αντίστοιχων γάμων που γίνονται.

Δείτε το βίντεο

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: