Ο εθνικός σταρ Ανδρέας Ευαγγελόπουλος αποκαλύπτει: «Έχω δεχτεί κακή συμπεριφορά από τον σύζυγό μου»

2 Μαρτίου, 202212:23 ΠΜ
More videos

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος. Ο γνωστός και ως Εθνικός Σταρ, που τον τελευταίο καιρό έχουμε χάσει από τα φώτα της δημοσιότητας, αναφέρθηκε στη ζωή του σήμερα και αποκάλυψε πως έχει παντρευτεί με τον σύντροφό του, αλλά και πως έχει αλλάξει το επίθετό του.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην κακή συμπεριφορά που έχει δεχτεί από το σύντροφο του, χωρίς ωστόσο να βάζει τον εαυτό του στην ίδια θέση με όσους βγαίνουν στο φως το τελευταίο διάστημα και καταγγέλουν κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν δεχτεί στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του εθνικού σταρ, Ανδρέα Ευαγγελόπουλου, στην Super Κατερίνα

«Θέλω να συστηθώ στον κόσμο. Είμαι ο Εθνικός Σταρ, Ανδρεούλης Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης. Το επώνυμό μου έχει αλλάξει. Έχασα τη μητέρα μου. Η γιαγιά μου με μεγάλωσε από έξι ημερών. Μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει ένα παιδί. Με υιοθέτησε δυο χρόνια πριν φύγει από τη ζωή. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστώ ένα τεράστιο πένθος. Πέρασα τραγικά» είπε αρχικά ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σύζυγό του, Στέφανο. Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος τόνισε: «Ο Στέφανος για μένα έκανε το εξής… Χωρίς να το καταλάβω με πήρε από το μνήμα της μάνας μου και με πήγε ένα βήμα πιο κει. Ο Στέφανος έχει μια πολύ περίεργη συμπεριφορά και ένα περίεργο χαρακτήρα. Πάντα τα είχε. Τον αγάπησα και τον έβαλα ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από τη μητέρα μου. Η γιαγιά του Στέφανου με αγκάλιασε. Η μητέρα του Στέφανου έβγαλε ένα πρόσωπο απέχθειας για μένα. Όλα αυτά θα απαντηθούν, δε θα μείνουν έτσι. Εγώ έχω δεχτεί κακή συμπεριφορά από τον σύζυγό μου, αλλά.. τον λατρεύω. Είναι πολλά χρόνια μικρότερος μου. Δεν έχει καμία σημασία αυτό».

Ποιος είναι ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος

Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος αυτοαποκαλούμενος και “Εθνικός Σταρ”, φοίτησε στην Δραματική Σχολή της Μαρίας Τράγκα. Γεννήθηκε στην Πάτρα και το πατρικό του επώνυμο είναι Ανδρεαδάκη. Από το 1994 ως το 1998 συμμετείχε σε 3 παραγωγές του τηλεοπτικού καναλιού ANT1. Από το 1994 και μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σαν καλεσμένος σε εκατοντάδες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές ανά την Ελλάδας ενώ το 1996 εμφανίστηκε και στο γαλλικό κανάλι PLUS με ταυτόχρονη μεταδόθηκε σε 8 χώρες της Ευρώπης. Ο Αντρεούλης Ευαγγελόπουλος δηλώνει συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής. Έγραψε τα πρώτα του τραγούδια σε ηλικία 17 ετών. Τέλος πολλές φορές τοποθετείται δημοσίως για διάφορα επίκαιρα και άλλα κοινωνικά θέματα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News