Ο επιμένων νικά: Πήρε δίπλωμα οδήγησης με την 960η φορά, της κόστισε πάνω από 12.000 ευρώ

28 Μαρτίου, 20231:31 ΠΜ
More videos

Ο επιμένων νικά στην περίπτωση της παρακάτω γυναίκας που έπειτα από 960 φορές και 12.500 ευρώ κατάφερε να βγάλει δίπλωμα οδήγησης.

Η 69χρονη Τσα Σα Σουν από τη Νότια Κορέα ξεκίνησε να δίνει για δίπλωμα οδήγησης το 2005 και όταν είδε ότι δεν τα κατάφερε με την πρώτη συνέχισε να δίνει καθημερινά πέντε μέρες την εβδομάδα για τρία χρόνια.

Μετά αποφάσισε ότι χρειάζεται ένα διάλλειμα για να ηρεμήσει και άρχισε να δίνει μόνο δύο φορές την εβδομάδα, που τελικά έφερε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα μερικά χρόνια αργότερα.

Το δώρο της Hyundai

Κι ενώ οι περισσότεροι μάλλον θα φοβόντουσαν να έρθουν… αυτοκίνητο με αυτοκίνητο με τη συγκεκριμένη κυρία, η Hyundai της χάρισε ένα ολοκαίνουργιο αμάξι αξίας 13.000 ευρώ για τις πεισματικές προσπάθειές της, ώστε να την επιβραβεύσει για την επιτυχία του στόχου της.

Διχασμός στα social media

Η ιστορία μπορεί να είναι παλιά, αλλά επανήλθε στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τη Mirror, με τους χρήστες τους να διχάζονται στα σχόλιά τους απέναντί της.

«Δεν θέλω να βρεθώ με κάποιον που απέτυχε 5 φορές στις εξετάσεις διπλώματος, όχι μία που τα κατάφερε την 960η», έγραψε ένας.

«Το μάθημα εδώ είναι μην τα παρατάτε ποτέ», έγραψε ένας άλλος.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News