Ο Εμανουέλ Μακρόν πολύ ερωτευμένος: Φοβάται μήπως του «κλέψουν» την Μπριζίτ

1 Μαΐου, 2018 10:17 ΠΜ
More videos

Ακούραστη, δίπλα στον Εμανουέλ Μακρόν κατά την προεκλογική του εκστρατεία, ήταν ο «βράχος» του, όπως ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρος έχει δηλώσει επανειλημμένα σε συνεντεύξεις του. Σήμερα ως Πρώτη Κυρία η Μπριζίτ Μακρόν είναι μια «αδιαμφισβήτητη» προσωπικότητα στο Μέγαρο των Ηλυσίων, τονίζει ο γαλλικός Τύπος και συμπληρώνει πως η 65χρονη σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν είναι «η αγαπημένη Πρώτη Κυρία των Γάλλων» και αυτό αποδεικνύεται από τις επιστολές που καταφθάνουν καθημερινά στο γραφείο της.

macrons2

Ποτέ ένα προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας δεν ήταν τόσο κοντά, ο 40χρονος Εμανουέλ Μακρόν και η 65χρονη Μπριζίτ, παρά τα 25 χρόνια που τους χωρίζουν έχουν μια ιδιαίτερη σχέση που τραβά την προσοχή όλων. Η εφημερίδα Le Parisien στο κυριακάτικο φύλο της κάνει αναφορά στην δυνατή αγάπη του Γάλλου προέδρου για την σύζυγό του, την πρώην καθηγήτρια Γαλλικών και Λατινικών στο λύκειο της Αμιέν, όπου την γνώρισε όταν εκείνος ήταν μαθητής και εκείνη μια παντρεμένη εκπαιδευτικός και μητέρα τριών παιδιών.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας μιλούν για το προεδρικό ζεύγος άνθρωποι που ζουν την καθημερινότητα του Εμανουέλ και της Μπριζίτ Μακρόν. Αν και πολλοί θα πίστευαν πως η Μπριζίτ φοβάται μήπως «χάσει» τον κατά πολύ νεότερο σύζυγό της, η αλήθεια είναι πως συμβαίνει το εντελώς αντίθετο.

«Ο Εμανουέλ είναι πολύ ερωτευμένος. Όχι στ’ αλήθεια ζηλιάρης. Αλλά προσέχει τι κάνει εκείνη, ποιον κοιτάζει. Τη βρίσκει τόσο εξαιρετική, φοβάται πως θα του την κλέψουν», αποκάλυψε στην εφημερίδα φίλη του ζευγαριού και συμπλήρωσε πως ο πρόεδρος Μακρόν είναι ο άντρας που ονειρεύεται κάθε γυναίκα επειδή «πάντα φροντίζει την σύντροφό του».

macrons3

Στο ίδιο μήκος κύματος και η υφυπουργός Ισότητας Μαρλέν Σιαπά δήλωσε για τη σχέση του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας: «Αυτή είναι για εκείνον τα πάντα. Η φράση που άκουγα περισσότερο από τον πρόεδρο κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ήταν “Πού είναι η Μπριζίτ;”».

[leparisien] [protothema]

Ακολουθήστε μας στο facebook: