Ο Δώρος Παναγίδης του Power of Love έδωσε τα χρήματα που κέρδισε στον μικρό Κωνσταντίνο

1 Μαρτίου, 2018 6:05 ΜΜ
More videos

Συγκινεί ο Δώρος. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Δώρος Παναγίδης κέρδισε το έπαθλο των 2.500 ευρώ ως ο πιο δημοφιλής παίκτης του Power of love.

Ο Δώρος αποφάσισε τα χρήματα αυτά να μην τα κρατήσει για τον εαυτό του ή την οικογένειά του, αλλά να τα προσφέρει στον 8χρονο Κωνσταντίνο, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και χρειάζεται χρήματα για να μεταβεί στην Γερμανία όπου θα γίνει η χειρουργική επέμβαση του.

Την έκκληση βοήθειας στον μικρό Κωνσταντίνο είχε αναδείξει το showtime-cy. Σήμερα δημοσίευμα του site αναφέρει ότι άνθρωπος από το περιβάλλον του Δώρου επικοινώνησε πριν από μερικές μέρες μαζί τους ζητώντας να έρθει σε επαφή με τους γονείς του μικρού Κωνσταντίνου. Και από ότι φαίνεται ο Δώρος τα λόγια τα έκανε πράξη. Δώρισε το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε στην οικογένεια του παιδιού.

Ο πατέρας του μικρού Κωνσταντίνου ευχαρίστησε το Δώρο Παναγίδη δημόσια μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού ΖΕΝΙΘ.

Ο μικρός Κωνσταντίνος  από την Κύπρο θα χρειαστεί επείγον να ταξιδέψει στο εξωτερικό – Γερμανία προκειμένου να χειρουργηθεί στα πόδια.

Η προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τον Κωνσταντίνο συνεχίζεται από όλο το Δάλι και μάλιστα στην περιοχή διοργανώνεται μεγάλη συναυλία την Κυριακή τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην οικογένεια του 8χρονου παιδιού.

[gossip-tv] [showtime-cy]