Ο Δώρος καρφώνει δημόσια την παραγωγή του Power of love: «Μας άφησαν απλήρωτους»

Μάιος 10, 2018 3:59 ΜΜ
More videos

Ο Δώρος Παναγίδης ήταν από τους παίκτες που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό κατά την παραμονή του στο Power of love. Ο γνωστός Κύπριος βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Αθηνάς Χρυσαντίδου και μετά από μια περίοδο εντάσεων μέσα στο σπίτι της αγάπης, πήραν την απόφαση να αποχωρίσουν.

Το ζευγάρι απλά εξαφανίστηκε με την παραγωγή να τους δίνει προθεσμία για να επιστρέψουν μια εβδομάδα. Ο Δώρος πριν λίγες ώρες έκανε live στο instagram αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς του φίλους ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει και ”καρφώνοντας” την παραγωγή.

«Γιατί φύγαμε από το παιχνίδι; Είναι κάποια πράγματα που περιμένω από την παραγωγή, να βγάλω κάποια άπλυτα στην φόρα. Περιμένω να δω πόσος σεβασμός υπάρχει από αυτούς και μετά θα κρίνω ανάλογα. Περιμένω να δω. Θα πω τις αλήθειες και σε όποιον αρέσει», είπε και συνέχισε: «Μερικοί είπαν ότι φύγαμε για να κάνουμε νούμερα και σκηνές κτλ. Απλά να σας ενημερώσω πως δεν πάμε πίσω και η απόφαση είναι οριστική. Αν ήταν για νούμερα θα μέναμε εκεί και θα πέρναμε και το επαθλάκι. Δεν έχουμε να γυρίσουμε πουθενά».

Τέλος αποκάλυψε: «Μας άφησαν απλήρωτους, περιμένουμε να δούμε αν θα μας πληρώσουν και θα κρίνω ανάλογα πως θα πράξω….».

Δείτε ένα απόσπασμα από το live του Δώρου: