Ο Δώρος Παναγίδης αποχώρισε οικειοθελώς από το Power of Love

3 Μαρτίου, 201812:37 ΜΜ
More videos

Ο Δώρος Παναγίδης ήταν ο αγαπημένος παίκτης του κοινού στο Power of Love και αυτή την εβδομάδα. Όμως δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου πως ο Δώρος κερδίζει τις 2.500 ευρώ, εκείνος ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει.

«Θέλω να δηλώσω την αποχώρηση μου. Νομίζω ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου, το ίδιο θα είναι και μετά. 3 εβδομάδες» δήλωσε ο Δώρος Παναγίδης και η απόφαση του έσκασε σαν βόμβα στους παίκτες του Power of Love. Κάποιοι όπως ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

«Δεν ήξερα τίποτα. Απλά άμα αποχωρήσει θα φύγω κι εγώ. Απλά εγώ θα πάω στην Ελλάδα και ο άλλος θα πάει στην Κύπρο. Γιατί δεν θα μπορέσω να κάνω κάτι μαζί σου. Άσχετα τι γράφουν για εμένα κι αυτόν. Είμαι 19 χρονών, δεν έχω προλάβει τίποτα να κάνω στη ζωή μου. Και κάποιος μάλλον δεν γουστάρει. Αν είχα άλλη μια ή δύο ψήφους θα ήμουν εγώ προς αποχώρηση», έλεγε προβληματισμένη η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Δεν το περίμενα, πέφτω από τα σύννεφα. Καταρχήν είχαμε συζητήσει πριν καιρό, όταν είχαν γίνει τα πρώτα θέματα, ότι αν φεύγαμε, θα φεύγαμε και οι δύο. Γενικά ήξερα ότι είχε προβλήματα με τα δημοσιεύματα. Γενικά δεν περνούσε πολύ καλά μέσα. Είχε το άγχος, έβηχε πάρα πολύ έντονα από το άγχος του» αποκάλυψε ο Σωκράτης στην συζήτηση του με την Αθηνά, η οποία στη συνέχεια ζήτησε να πει δυο κουβέντες με τον Δώρο.

Τελικά ο Δώρος Παναγίδης άλλαξε γνώμη και παρέμεινε στο Power of Love: «Παρόλο που απογοητεύτηκα από ορισμένα πράγματα μέσα στο σπίτι, τελικά αποφάσισα να μείνω γιατί πιστεύω ότι υπάρχει δρόμος ακόμα με την Αθηνά.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News