Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαO Δημήτρης Παπανώτας εξηγεί γιατί δεν απάντησε στο εξώδικο Μαραντίνη-Χρηστίδου

O Δημήτρης Παπανώτας εξηγεί γιατί δεν απάντησε στο εξώδικο Μαραντίνη-Χρηστίδου

Η κόντρα ανάμεσα στον Θοδωρή Μαραντίνη και την Σίσσυ Χρηστίδου με τον Δημήτρη Παπανώτα συνεχίζεται, με τις τελευταίες δηλώσεις του δημοσιογράφου για τα κιλά και την οικογένειά τους, στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη να ρίχνουν… λάδι στη φωτιά. Το ζευγάρι, ιδιαίτερα ενοχλημένο και θιγμένο από όσα ακούστηκαν on air, απάντησε από κοινού με εξώδικο στον συνεργάτη της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μέσω του δικηγόρου τους Νίκου Αγαπηνού.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να τοποθετηθεί για όσα συνέβησαν και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν απάντησε ο ίδιος στο εν λόγω εξώδικο που του έστειλαν η Σίσσυ με τον Θοδωρή.

«Με ρωτάτε πολλοί, γιατί δεν απάντησα στο εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη… Δεν απάντησα στο εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη γιατί δεν έλαβα κανένα εξώδικο. Πληροφορήθηκα από το διαδίκτυο την πρόθεση του ζευγαριού Μαραντίνη – Χρηστίδου να με εγκαλέσουν να ζητήσω συγγνώμη, για κάτι που… άλλοι ερμήνευσαν ότι είπα. Ουδέποτε έθιξα τον Θοδωρή και ουδέποτε υπονόησα ότι δεν είναι καλός οικογενειάρχης. Η αρχική και τελική μου διαφωνία ήταν ότι σε ένα θέμα που αφορούσε τη Σίσσυ, η οποία είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα – παρουσιάστρια και επιχειρηματίας – απάντησε ο σύζυγος της. Το σχόλιο μου για την αγάπη του στο γυναικείο κορμί, δεν εμπεριείχε καμιάς διαφορετικής ερμηνείας παρά της μόνης που εγώ είπα. Ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο Θοδωρής είναι λάτρης του ωραίου κορμιού. Αυταπόδεικτο από την επιλογή της συγκεκριμένης γυναίκας ως συζύγου του και της στήριξής του σε εκείνη, κάθε φορά που του έχει τεθεί ερώτηση για τις δημοσιοποιημένες από τη Σίσσυ προσπάθειες της με τη ζυγαριά και τα κιλά. Παρακαλώ πολύ τους απανταχού καλοθελητές να μην με ερμηνεύουν. Έχω αποδείξει αυτά τα 30 χρόνια, ότι αν κάτι θέλω να πω, το λέω ευθέως, χωρίς υπονοούμενα, που να χρειάζονται ερμηνείες από κανέναν. Έξαλλου πάντα οι δημόσιες τοποθετήσεις μου ήταν υπέρ της συνοχής ζευγαριών ιδιαίτερα όταν υπάρχουν παιδιά. Ευχαριστώ!», έγραψε χαρακτηριστικά

97c8237b3f5aad1aff9f80cade6ecaf8

Τα πιο σημαντικά