Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΟ Δημήτρης Οικονόμου «καρφώνει» τον Κανάκη: «Πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη...

Ο Δημήτρης Οικονόμου «καρφώνει» τον Κανάκη: «Πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασάκος»

Ο Δημήτρης Οικονόμου έδωσε μία αιχμηρή απάντηση στα σχόλια του Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”, για την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο Δημήτρης Οικονόμου ενοχλήθηκε από αυτά που είπε ο Αντώνης Κανάκης

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» υπογράμμισε το βράδυ της Πέμπτης «είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλύτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλύτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλύτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλύτωσε όμως κι αυτή» και πρόσθεσε «κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν».

Η απάντηση του Δημήτρη Οικονόμου στον Αντώνη Κανάκη

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Οικονόμου, μια ημέρα αργότερα, απάντησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι «Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον Αντώνης Κανάκης, που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασακος ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε».
Τα πιο σημαντικά