Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου αποχαιρετούν το γιο τους που φεύγει για σπουδές

17 Σεπτεμβρίου, 2018 11:19 ΜΜ
More videos

Κάθε νέα αρχή στη ζωή μας κρύβει ανάμεικτα συναισθήματα: αγωνία, ενθουσιασμό, χαρά.

Οταν ένα παιδί φεύγει από την Ελλάδα για να ακολουθήσει το όνειρό του στο εξωτερικό, θέλει συμμάχους στην επιλογή του. Οι γονείς του οφείλουν να είναι υποστηρικτές: τα πρόσωπα που θα στέκονται στο πλάι του στην κάθε του στιγμή.

Μια φωτογραφία που συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου ζωής δημοσίευσε η Μαρία Μπακοδήμου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο 18χρόνος γιος της Νικήτας (σσ. γιος της παρουσιάστριας και του εκδότη, παραγωγού τηλεοπτικών εκπομπών και κριτή του My Style Rocks, Δημήτρη Αργυρόπουλου) φεύγει από την Ελλάδα για σπουδές στο εξωτερικό. Ο Νικήτας Αργυρόπουλος πόζαρε με τους γονείς του στο αεροδρόμιο: η φωτογραφία αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Μαρίας Μπακοδήμου στο Ιnstagram, μαζί με ένα συγκινητικό μήνυμα.

H Mαρία Μπακοδήμου γράφει: «Η στιγμή που έρχεται πριν καν καταλάβεις ότι πέρασαν 18 χρόνια και το παιδί σου φεύγρι από το σπίτι για σπουδές και για να στήσει τη ζωή του με τις δικές του επιλογές. Πίσω από τα χαμόγελα κρύβεται τεράστια συγκίνηση και πολλά δάκρυα για την άδεια φωλιά. Καλό ταξίδι σε όλα τα παιδιά που αρχίζουν το δικό τους δρόμο. Σ’αγαπάω Νικήτα μου κι έχω να πω: “Καλά τα καταφέραμε μέχρι εδώ”».

View this post on Instagram

Η στιγμη που έρχεται πριν καν καταλάβεις οτι πέρασαν 18 χρονια και το παιδί σου φεύγει απο το σπίτι για σπουδές και για να στήσει τη ζωή του με τις δικές του επιλογές . Πίσω απο τα χαμόγελα κρύβεται τεράστια συγκίνηση και πολλα δάκρυα για την άδεια φωλιά. Καλο ταξίδι σε ολα τα παιδια που αρχίζουν το δικό τους δρόμο . Σε αγαπάω Νικητα μου κι εχω να πω οτι "Καλα τα καταφέραμε μεχρι εδω" #family #lifegoals #youngdreams

A post shared by Mariabacodimou (@mariabacodimou) on