Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΟ δήμαρχος Παξών απαντά στην κόρη του Γουίλ Σμιθ: «Πού βρήκε 22...

Ο δήμαρχος Παξών απαντά στην κόρη του Γουίλ Σμιθ: «Πού βρήκε 22 σακούλες σκουπίδια;»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν από την Πέμπτη, οι εικόνες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η κόρη του διάσημου ηθοποιού Γουίλ Σμιθ, Γουίλοου.

Η οικογένεια βρίσκεται για διακοπές στους Αντίπαξους, και όπως ανέφερε στην ανάρτησή της, μαζί με τη μητέρα της και άλλους 4 εθελοντές καθάρισαν συνολικά τρεις παραλίες, μαζεύοντας 22 μεγάλες σακούλες με σκουπίδια.

Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου Παξών, Σπύρου Βλαχόπουλου, ο οποίος, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, έσπευσε να διαψεύσει πως οι συγκεκριμένες παραλίες είναι γεμάτες με σκουπίδια.

«Στους Παξούς και στους Αντίπαξους υπάρχουν πάνω από 100 παραλίες μικρές και μεγάλες. Από αυτές τις παραλίες, η δεσποινίδα Σμιθ, πήγε στην πιο απρόσιτη που υπάρχει, στη βορειοδυτική ακτή των Παξών, που έχει μέτωπο στην Αδριατική. Οι παραλίες που είναι ανοιχτές στο πέλαγος, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να γεμίσουν με σκουπίδια […] Κάθε δεύτερη, τρίτη μέρα πηγαίνω στους Αντίπαξους με ένα ταχύπλοο που έχει ο δήμος για να μεταφέρουμε σκουπίδια από ένα λιμανάκι που έχει εκεί, και ελέγχουμε και τις ακτές.

Από τον περίπλου του νησιού δεν έχουμε συγκεντρώσει ποτέ πάνω από 6-7 σακούλες. Πώς είναι δυνατόν αυτή η κοπέλα, από μία παραλία, την οποία από τις φωτογραφίες δεν μπορώ ακόμη και εγώ που είμαι γέννημα θρέμμα Παξών, να προσδιορίσω το πού είναι, να μάζεψε 22 σακούλες. Είναι απίστευτα υπερβολικό αυτό το νούμερο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βλαχόπουλος.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά