Ο δικηγόρος της «πλαδαρής Ελληνίδας» μόλις έκανε κάτι πολύ καλό

5 Ιουλίου, 2017 4:16 ΜΜ
More videos

O συγκεκριμένος δεν μας έχει συνηθίσει σε «καλές ειδήσεις». Έγινε διάσημος από την ανάρτησή του για την πλαδαρή Ελληνίδα γκόμενα, ενώ συνέχισε και με τις αναρτήσεις για όσους λυπήθηκαν με το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη.

Κι εκεί που περιμέναμε εναγωνίως ένα ακόμη αρνητικό άρθρο, ο δικηγόρος που χιλιάδες Έλληνες των “έκραξαν” έκανε την αλλαγή και ανέβασε στο προφίλ του κάτι που δεν το περίμενε κανείς.

Ο Θάνος Καρατσιώλης ανέβασε μια φωτογραφία του με αποδεικτικό κατάθεσης στην φιλανθρωπική εκστρατεία που γίνεται για τον μικρό Νέστορα που πάσχει από μία εξαιρετικά σπάνια μορφή καρδιοπάθειας. Το ποσό που κατέθεσε ο ίδιος ανέρχεται σε 200 ευρώ, ενώ με την ανάρτησή του καλεί και άλλους χρήστες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Έχοντας κατοχυρώσει δικαιωματικά τον τίτλο του μισάνθρωπου, κάνω έκκληση σε όλους εσάς τους φιλάνθρωπους να με μιμηθείτε, ανεβάζοντας φωτογραφία με το αποδεικτικό κατάθεσης στο στόμα και να δώσετε έτσι πραγματικό νόημα στην εγωκεντρική selfie σας, λέγοντας ΝΑΙ δαγκωτό και στηρίζοντας έμπρακτα ακόμη και με 1€ την προσπάθεια του μικρού Νέστορα, που πάσχει από μία εξαιρετικά σπάνια μορφή καρδιοπάθειας αλλά και κάθε άλλου είδους φιλανθρωπική εκστρατεία, γιατί μετράει η κίνηση και όχι το ποσό!!
Υ.Γ.: στα λόγια όλοι καλοί είμαστε (εκτός από μένα που είμαι κακός), στις πράξεις όμως κρινόμαστε…
Υ.Γ. 2: αντί να σπαταλάτε τα χρήματά σας ανώφελα, ψηφίζοντας στο survivor τον νέο Τσάκα και όλους αυτούς τους αχαΐρευτους, δώστε τα για καλό σκοπό!!»

Ακολουθήστε μας στο facebook: