Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
απίθαναO Darth Vader παρευρέθη στην κηδεία μιας ιδιαίτερης γυναίκας

O Darth Vader παρευρέθη στην κηδεία μιας ιδιαίτερης γυναίκας

Η Lorna Johnson, μια 56χρονη μάντης Ταρώ, κηδεύτηκε σε μια ιδιαίτερη τελετή-πάρτι στην οποία παρευρέθησαν ο Νταρθ Βέιντερ από την σειρά ταινιών «Ο Πόλεμος των άστρων»  και ο Σκαθαροζούμης. Η γυναίκα από το Λούτον, του Ηνωμένου Βασιλείου, διαγνώστηκε με καρκίνο των πνευμόνων τον Οκτώβριο του 2014 και πέθανε τον περασμένο Ιούνιο.

«Η αγαπημένη περίοδος της μητέρας μου ήταν το Halloween,» λέει ο γιος της, Neil Johnson, στη Guardian. «Πάντα έλεγε πως πρέπει να γιορτάζουμε, πρέπει να κάνουμε πάρτι. Για αυτό δεν πρόκειται να κάτσουμε να κλαίμε τη μοίρα μας. Η μητέρα μας δεν θα το ήθελε αυτό.»

Η Johnson άφησε πίσω της τέσσερα παιδιά και δέκα εγγόνια. Ο σύζυγός της πέθανε το Νοέμβριο. Ο υπεύθυνος τελετών της εταιρείας Co-op Funeralcare, Brett Houghton, έδωσε εντολή στο προσωπικό να ντυθεί  Νταρθ Βέιντερ.

«Η αγαπημένη περίοδος της μητέρας μου ήταν το Halloween. Πάντα κάναμε πάρτι, μασκαρευόμασταν και στολίζαμε το σπίτι. Τα παιδιά το λάτρευαν και εμείς το ίδιο. Ήταν κάτι που κάναμε πάντα»

darth-vader-funeral-lorna-johnson-luton-4

«Θεωρούσε τον εαυτό της μια λευκή μάγισσα και έλεγε τα Ταρώ και τέτοιου  είδους πράγματα»

darth-vader-funeral-lorna-johnson-luton-2

«Βάλαμε μια προσωπική πινελιά στην τελετή και βοήθησε αρκετά»

darth-vader-funeral-lorna-johnson-luton-3

«Η μητέρα μου πάντα έλεγε πως πρέπει να γιορτάζουμε, πρέπει να κάνουμε πάρτι. Για αυτό δεν πρόκειται να κάτσουμε να κλαίμε τη μοίρα μας. Η μητέρα μας δεν θα το ήθελε αυτό»

darth-vader-funeral-lorna-johnson-luton-1
«Θα το λάτρευε. Θα έλεγε: “Αυτό είναι, αυτό ακριβώς έπρεπε να κάνετε”»

darth-vader-funeral-lorna-johnson-luton-5

Τα πιο σημαντικά