Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Πανεπιστημίου αυτή την φορά είναι υπέροχος

10 Δεκεμβρίου, 2020 10:22 ΜΜ
More videos

Πλημμύρισε φως η Πανεπιστημίου με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό για το 2020 να είναι παραδοσιακός και να μη θυμίζει σε τίποτα τον αμφιλεγόμενο του 2019.

Λαμπερός και εντυπωσιακός είναι ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Πανεπιστημίου και δεν θυμίζει σε τίποτα τον αντίστοιχο που είχε τοποθετηθεί πέρυσι σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας.

Ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει με αμείωτη ένταση τον στολισμό της πόλης για τα Χριστούγεννα 2020, δίνοντας έναν γιορτινό τόνο σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι πρώτες εικόνες από τον νέο χριστουγεννιάτικο στολισμό στην Πανεπιστημίου δημοσιεύτηκαν από τη EUROKINISSI το βράδυ της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου 2020. Υπενθυμίζεται ότι τα σχέδια των στολιδιών που είχαν τοποθετηθεί πάνω από την Πανεπιστημίου τα Χριστούγεννα 2019, είχαν προκαλέσει πολλές συζητήσεις, με τους χρήστες στο Twitter να κάνουν «πάρτι» εκείνες τις ημέρες.

Ορισμένοι έκαναν λόγο για «εξωγήινους», επισημαίνοντας ότι τα στολίδια θύμιζαν γραφικά από βιντεοπαιχνίδι. Αρνητικά σχόλια είχε προκαλέσει και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στη Βασιλίσσης Σοφίας, ο οποίος -σύμφωνα με σχόλια στα social media- θύμιζε σκηνή από την ταινία «Tron».

πανεπιστημιου
πανεπιστημιου
πανεπιστημιου
πανεπιστημιου
πανεπιστημιου
πανεπιστημιου
πανεπιστημιου
πανεπιστημιου

Ακολουθήστε μας στο facebook: