Ο «Χάνιμπαλ Λέκτερ» της Βρετανίας: Η Αστυνομία τον σκότωσε την ώρα που έτρωγε τα μάτια 22χρονης!

7 Νοεμβρίου, 2014 3:24 ΜΜ
More videos

Σκηνές βγαλμένες από τη δημοφιλή ταινία «Η σιωπή των αμνών» αντίκρισαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να διερευνήσουν καταγγελίες των ενοίκων ενός ξενοδοχείου στην Αγγλία. Ο 34χρονος Μάθιου Γουίλιαμς, ως άλλος «Χάνιμπαλ Λέκτερ», έτρωγε το πρόσωπο μιας κοπέλας.

Σοκαριστικές εικόνες αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο ξενοδοχείο «Sirhowy Arms» όταν έφτασαν μετά από τηλεφωνήματα άλλων ενοίκων για περίεργες κραυγές από ένα δωμάτιο. Ένας άντρας, ο οποίος -όπως αποδείχθηκε- βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαϊνης, είχε τραυματίσει μια 22χρονη κοπέλα και τη στιγμή της εισόδου τους στο δωμάτιο έτρωγε το πρόσωπό της, έχοντας στα χέρια του το ένα μάτι της.

Αμέσως προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν με το Taser, με τον Γουίλιαμς να πεθαίνει από την επίθεση, ενώ η κοπέλα εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Ο 37χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από δύο εβδομάδας, αφού είχε περάσει τα τελευταία 5,5 χρόνια στη φυλακή. Όπως τόνισαν οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, δεν είχαν παρατηρήσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες, αλλά αναγκάστηκαν να καλέσουν την Αστυνομία έπειτα από τις φωνές της κοπέλας.

iefimerida, dailymail