Ο Brad Pitt φωτογραφίζει την Angelina Jolie σε προσωπικές στιγμές τους αποκαλύπτοντας την προσωπική τους ζωή

28 Οκτωβρίου, 2015 5:38 ΜΜ
More videos

Είναι πιθανό να γνωρίζετε ποιος είναι και τι κάνει ο Brad Pitt, αλλά σήμερα θα μάθετε και κυρίως θα δείτε μια άλλη όψη του που ίσως να μην γνωρίζατε. Ο Brad εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός έχει και βαθιά αγάπη για τη φωτογραφία. Η σειρά φωτογραφιών που θα δείτε παρακάτω, θα σας επιτρέψει να κοιτάξετε μέσα από τα δικά του μάτια την γυναίκα και την οικογένειά του σε πιο προσωπικές στιγμές.

Το περιοδικό W τον πλησίασε για να πάρει τις φωτογραφίες. Σε μια συνέντευξη του ζευγαριού η Angelina Jolie μίλησε για το χόμπι του συζύγου της: «Αγαπώ τις φωτογραφίες του. Κάποιοι άνθρωποι έχουν χόμπι και βρίσκουν ένα γρήγορο τρόπο να ασχοληθούν με αυτά ενώ το αποτέλεσμα τους ευχαριστεί πολύ. Αλλά ο Brad, πραγματικά μελετά την κάμερα. Πήρε την πιο περίπλοκη φωτογραφική μηχανή, κατανοεί τις λειτουργίες της και την επιστήμη πίσω από αυτήν. Είναι πολύ επικριτικός με τη δουλειά του.»

Περισσότερες πληροφορίες: wmagazine.com (h/t: designyoutrust)

family-photos-brad-pitt-angelina-jolie-37 family-photos-brad-pitt-angelina-jolie-26 family-photos-brad-pitt-angelina-jolie-36 family-photos-brad-pitt-angelina-jolie-44 family-photos-brad-pitt-angelina-jolie-31 family-photos-brad-pitt-angelina-jolie-48 family-photos-brad-pitt-angelina-jolie-51 family-photos-brad-pitt-angelina-jolie-24 family-photos-brad-pitt-angelina-jolie-50 family-photos-brad-pitt-angelina-jolie-29 family-photos-brad-pitt-angelina-jolie-39 family-photos-brad-pitt-angelina-jolie-34 family-photos-brad-pitt-angelina-jolie-25 family-photos-brad-pitt-angelina-jolie-30

Ακολουθήστε μας στο facebook: