Ο Αρτέμης Σώρρας κυκλοφορεί στην Αθήνα ως καλόγερος

29 Δεκεμβρίου, 2017 11:42 ΠΜ
More videos

Παρά τους μήνες που έχουν περάσει, ο Αρτέμης Σώρρας εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης. Κάποιοι πρώην συνεργάτες του, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι τον έχουν δει στην Πάτρα και την Αθήνα μεταμφιεσμένο σε καλόγηρο! Συγκεκριμένα, ένας εξ αυτών υποστήριξε πως τον είδε στην Πατησίων και ο Σώρρας έκανε..πως δεν τον ήξερε.

Σύμφωνα με περιγραφές των ιδίων, τις οποίες επικαλείται η Εφημερίδα «Κόσμος της Πάτρας» ο καταζητούμενος επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», έχει πιο μεγάλο μούσι από πριν, φορά καλυμμαύκι και φροντίζει να «χάνεται» μέσα στο πλήθος, ώστε να περνά απαρατήρητος.

Είναι ευνόητο ότι επέλεξε να μείνει στην Αθήνα, αφού εκεί μπορεί ευκολότερα να κρυφτεί αλλά και να «κυκλοφορεί» μεταμφιεσμένος ως… καλόγερος!

Ο Αρτέμης Σώρρας κάνει λόγο για σχέδιο προδοτών και γνωστοποιεί τη διαγραφή της Βίκυς Σώζου από την «Ελλήνων Συνέλευσις».

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: «Διαγράφω τη Βίκυ Σώζου για όλα αυτά που έχει πει. Πόσο επιλήψιμα είναι; Τι άλλο πρέπει να κάνεις ρε Βίκυ; Να μας βάλεις καμία βόμβα να μας ανατινάξεις; Έχει πει το στόμα σου χιλιάδες πράγματα για αυτό το σχέδιο το αποστατικό, το προδοτικό που κάνετε εσείς και κάποιοι άλλοι. Και δηλητηριάζετε τα μυαλά των ανθρώπων μέσα στο σπίτι μας. Ποιος είναι ο λόγος παιδί μου; Σε πείραξε κανένας από το γραφείο;».

[ant1] [star]

Ακολουθήστε μας στο facebook: