Ο άντρας της “τα χάνει” κυριολεκτικά όταν μαθαίνει ότι θα κάνουν παιδί μετά από 17 χρόνια προσπάθειας!

2 Οκτωβρίου, 2015 2:25 ΜΜ
More videos

Το βίντεο ενός άντρα από την Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που τον δείχνει να καταρρέει όταν μαθαίνει ότι η γυναίκα του είναι έγκυος μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών, κάνει τον γύρο του ίντερνετ και συγκινεί.

Η Dana Griffin-Graves είπε στο BuzzFeed, ότι η ίδια και ο άντρας της, Arkell Graves, ξεκίνησαν τις προσπάθειες για να αποκτήσουν παιδί αμέσως μετά τον γάμο τους, δηλαδή 17 χρόνια πριν!

grid-cell-26712-1443721752-6

Είπε ότι υπέθεταν ότι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα στο να αποκτήσουν παιδιά.

“Είχαμε σχεδιάσει τα πάντα”, ανέφερε.

enhanced-2812-1443717272-1

Αλλά το ζευγάρι έδωσε αγώνα. Η Griffin-Graves ανέφερε ότι γέννησε ένα θνησιγενές παιδί και είχε 4 αποβολές. Πριν από 5 χρόνια περίπου, ανέφερε, ότι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το όνειρό τους να γίνουν γονείς.

“Απλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε παιδί, οπότε αποφασίσαμε να τα παρατήσουμε”, ανέφερε.

Πρόσφατα όμως, η Griffin-Graves σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε πως ήταν πέντε μηνών έγκυος.

1

Ανέφερε ότι είχε κάποιες ενδείξεις ότι κάτι συμβαίνει, όταν συνέχιζε να περπατάει με τους φίλους της, αλλά δεν έχανε βάρος, όπως παλιότερα.

Πήγε στο γιατρό και έμαθε πως είναι έγκυος. Όταν έμαθε πόσο μηνών ήταν, άρχισε να σχεδιάζει με την οικογένειά της τον καλύτερο τρόπο για να το ανακοινώσει στον άντρα της.

“Ήμουν εκστασιασμένη”, είπε. “ Δεν είχαμε σχεδιάσει τίποτα. Δεν προσπαθούσαμε”.

Αποφάσισε να κάνει έκπληξη στον άντρα της, βάζοντας κουλουράκια στον φούρνο και δίπλα σ’ αυτά μια εικόνα από τον υπέρηχο. Μετά βιντεοσκόπησε την αντίδρασή του για να την δείξει στους συγγενείς τους.

Η Griffin-Graves είπε στον άντρα της να κοιτάξει στον φούρνο. Στην αρχή δεν το κατάλαβε, αλλά μετά του ήρθε η αναλαμπή.

Έμοιαζε εκστασιασμένος, με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο του. “Είσαι έγκυος?!”, επαναλάμβανε συνέχεια.

Μετά η γυναίκα του του είπε ότι είναι πέντε μηνών έγκυος και ότι το μωρό είναι αγόρι. Μη μπορώντας πια να συγκρατήσει τα συναισθήματά του ο Arkell Graves, καταρρέει.

Το βίντεο εντοπίστηκε σύντομα από τα τοπικά νέα και πολλοί άνθρωποι στο Youtube είπαν ότι συγκινήθηκαν πολύ από την ιστορία του ζευγαριού.

enhanced-23143-1443717665-1

Η Griffin-Graves είπε ότι εξεπλάγη από τις αντιδράσεις στο βίντεο, ειδικά γιατί έστειλε το link του Youtube μόνο σε οχτώ άτομα.

“Νόμιζα ότι αυτό θα μείνει μόνο μέσα στην οικογένειά μας”, ανέφερε.

Ακολουθήστε μας στο facebook: