Ο άντρας που ήταν γνωστός ως «πραγματικός Ντέξτερ» και σκότωνε μόνο εγκληματίες

16 Μαρτίου, 2018 9:12 ΜΜ
More videos

Η γνωστή τηλεοπτική σειρά “Dexter” έχει βάλει τους τηλεθεατές σε μια δύσκολη κατάσταση. Ο πρωταγωνιστής είναι ένας περίεργος, μπερδεμένος, κοινωνιοπαθής τύπος που συμπαθούμε παρά το γεγονός ότι τριγυρίζει και δολοφονεί ανθρώπους.

“Ναι, αλλά σκοτώνει κακούς ανθρώπους”, υποστηρίζουν πολλοί. Αυτό ακριβώς είναι το ανησυχητικό με αυτή την σειρά. Δηλαδή ότι θέλουμε ο πρωταγωνιστής να είναι επιτυχημένος. Με άλλα λόγια να σκοτώνει όσους περισσότερους γίνεται.

Αν πιστεύατε ότι ο Ντέξτερ είναι απλά ένα φανταστικό πρόσωπο, τότε κάνετε λάθος.

Ο Πέντρο Ροντρίγκεζ Φίλχο είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος από την Βραζιλία που έχει σκοτώσει επιβεβαιωμένα 71 ανθρώπους, αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα θύματά του φτάνουν τα 100.

 Estudio News

Ο 63χρονος γεννήθηκε με τραυματισμένο κρανίο, επειδή ο μπαμπάς του χτυπούσε επανειλημμένα την μαμά του όταν εκείνη ήταν έγκυος.

Ο Πέδρο παραλίγο να σκοτώσει έναν ξάδερφό του, όταν ήταν 13 ετών και ένιωσε για πρώτη φορά την ανάγκη να σκοτώσει. Έναν χρόνο αργότερα ενέδωσε στην παρόρμησή του.

Ο Πέδρο δολοφόνησε τον Μίνας Γκεραΐς, αντιδήμαρχο της πόλης Αλφένας, επειδή απέλυσε τον μπαμπά του με αβάσιμους ισχυρισμούς ότι κλέβει φαγητό από την σχολική κουζίνα. Στην συνέχεια, σκότωσε και τον άνθρωπο που πίστευε ότι έκλεβε τα φαγητά.

Όλα αυτά τα έκανε σε ηλικία μόλις 14 ετών.

Μετακόμισε σε άλλη πόλη, σκότωσε έναν έμπορο ναρκωτικών και ερωτεύτηκε μια γυναίκα που την έλεγαν Μαρία Απαρεσίδα Ολύμπια.

 Estudio News

Όταν η Μαρία Ολυμπία δολοφονήθηκε από κάποια μέλη συμμοριών, ο Πέδρο βασάνισε και σκότωσε πολλούς ανθρώπους για να ανακαλύψει ποιος σκότωσε την αγαπημένη του.

Ωστόσο, ο πιο άγριος φόνος του ήταν αναμφισβήτητα του μπαμπά του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δολοφόνησε τον μπαμπά του μέσα στην φυλακή, όπου βρισκόταν επειδή είχε σκοτώσει την μαμά του με ένα μαχαίρι. Ο Πέδρο έκοψε την καρδιά του μπαμπά του, έφαγε ένα κομμάτι και μετά την έκοψε.

Μετά από πολλές ακόμα δολοφονίες, συνελήφθη το 1973 και φυλακίστηκε, αλλά οι δολοφονίες του συνεχίστηκαν. Όσο ήταν μέσα στην φυλακή σκότωσε άλλους 4 ανθρώπους και η ποινή του αυξήθηκε.

Το 2013 ένα δικαστήριο τον καταδίκασε σε 128 χρόνια, αλλά το Δίκαιο της Βραζιλίας δεν επιτρέπει σε κανέναν να εκτίσει ποινή μεγαλύτερη από 30 χρόνια. Έτσι, ο Πέδρο αποφυλακίστηκε το 2007.

Τίποτα δεν μπορεί να εξηγήσει τι συνέβαινε μέσα στο μυαλό του Πέδρο. Μπορεί να πίστευε ότι σκότωνε μόνο κακούς ανθρώπους και έτσι δικαιολογούσε τον εαυτό του. Ωστόσο, όλοι ξέρουν ότι ένα τέτοιο επιχείρημα δεν ευσταθεί.

[ladbible ]