Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
διάφοραΟ άντρας που κέρδισε $1.000.000 στο μπλακ τζακ και πέταξε $300.000 για...

Ο άντρας που κέρδισε $1.000.000 στο μπλακ τζακ και πέταξε $300.000 για ένα γεύμα στο Λας Βέγκας!

Γνωστός στον κύκλο του για την έλλειψη αυτοσυγκράτησης, ο συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της διεθνούς εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης VICE Media, Shane Smith, πρόσφατα ξεπέρασε ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό καθώς σπατάλησε το εξωφρενικό ποσό των 300.000 δολαρίων μόνο για ένα γεύμα!

Ο κ. Σμιθ, ξόδεψε 300.000 δολάρια για ένα δείπνο στο Prime Steakhouse στο Bellagio στο Λας Βέγκας στα πλαίσια της έκθεσης International CES τον Ιανουάριο, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που συμμετείχαν στην έκθεση.

ViceShaneSmith

Ο κ. Σμιθ, του οποίου η εταιρεία έκλεισε χρηματοδότηση τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και η εταιρεία πλέον αποτιμάται στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια, πλήρωσε προσωπικά για το πλουσιοπάροχο γεύμα του.

shane-smith

Περισσότεροι από 30 άνθρωποι παρευρέθησαν στο δείπνο, συμπεριλαμβανομένων φίλων, άλλων στελεχών και μελών του προσωπικού, του αντιπρόεδρου Tom Freston, του ιδρυτή και πρώην διευθύνοντα σύμβουλου του MTV, που πήγε αργότερα στην Viacom.

15-2-19-Shane-Smith-634

Το ποτό έρεε άφθονο, με μερικές φιάλες κρασιού να κοστίζουν περισσότερο από 20.000 δολάρια. Το πιο ακριβό φαγητό στο μενού του Prime Steakhouse, ένα εστιατόριο του Jean-Georges Vongerichten, κόστισε 85 δολάρια.

fea-bg-shane-smith-hed-2014

Για να πληρώσει το λογαριασμό, ο κ. Σμιθ «τράβηξε» από τα κέρδη του, από τα τυχερά παιχνίδια του καζίνο και συγκεκριμένα από το τραπέζι του μπλακ τζακ που έφτασαν το ποσό του 1 εκατομμύριο δολαρίων, μέσα σε μια εβδομάδα, όπως αναφέρουν οι πηγές.

via

Τα πιο σημαντικά