Ο άντρας μου με απατούσε και δύο χρόνια δεν μπορούσα να τον πιάσω. Έβαλα ντετέκτιβ και τον βρήκε… στο νεκροταφείο

15 Ιουλίου, 20234:45 ΠΜ

Καλησπέρα σας. Με λένε Λίνα και είμαι 47 ετών. Εδώ και 25 χρόνια είμαι παντρεμένη και έχω τρία παιδιά 24, 20 και 17 ετών.

Μία γυναίκα μπορεί να καταλάβει πότε ο άντρας της την απατά, έτσι και εγώ για πολλά χρόνια ήμουν σίγουρη ότι ο άντρας μου με απατούσε αλλά ούτε αποδεικτικά στοιχεία είχα ούτε κάποιο τρόπο να το αποδείξω. Δεν ξέρω πώς και γιατί μου καρφώθηκε η ιδέα αυτή, ήμουν όμως σίγουρη.

Άφησα τα χρόνια να περάσουν μέχρι που αποφάσισα τις υποψίες αυτές που είχα, να τις σιγουρέψω γι’ αυτό και έβαλα ιδιωτικό ντετέκτιβ. Τραβηγμένο θα μου πείτε, αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Ξέρετε πόσο εκνευριστικό είναι να είσαι σίγουρη για κάτι και να μην μπορείς να το αποδείξεις; Του είχα πετάξει τη σπόντα μου 2-3 φορές αλλά με είχε βγάλει τρελή. Δεν έκανα όμως λάθος και το ήξερα και τώρα είχε έρθει η στιγμή να βγουν όλα τα άπλυτα στη φόρα.

Επί δύο χρόνια τον παρακολουθούσα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά δεν έβρισκα κάτι. Το πρωί πήγαινε στη δουλειά του, μετά στο νεκροταφείο στον τάφο του μπαμπά του, μετά πήγαινε για ψώνια και μετά γυρνούσε σπίτι. Τη γκόμενα πότε την έβλεπε; Θα με πείτε παρανοϊκή αλλά δεν ήμουν. Τον άντρα μου τον ήξερα καλά. Υπήρχε μία περίεργη αλλαγή στη συμπεριφορά του που εκείνος την απέδιδε στο θάνατο του μπαμπά του, εγώ όμως ήμουν σίγουρη ότι οφειλόταν στην ύπαρξη μιας άλλης γυναίκας.

Ο ντετέκτιβ ήταν η μοναδική λύση και δεν είχα άδικο αφού από την πρώτη εβδομάδα είχε στα χέρια του όλες τις απαντήσεις, μπόλικο υλικό και αρκετές πληροφορίες. Στην ουσία η απάντηση ήταν μπροστά στα μάτια μου, αλλά δεν την έβλεπα.

Όταν πήγαινε στο νεκροταφείο λοιπόν, εγώ ήμουν ήσυχη ότι πήγαινε να κλάψει τον πατέρα του που του είχε μεγάλη αδυναμία, έλα όμως που στο νεκροταφείο λίγο πιο πέρα από τον τάφο του πατέρα του είχε ραντεβού με τη γκόμενα. Δεν σεβάστηκε ούτε τους νεκρούς, ούτε την ιερότητα του χώρου. Είχαν βρει ένα σημείο απομονωμένο πίσω από κάτι δέντρα που εκεί δεν έχει τάφους και δεν πηγαίνει ποτέ κανείς και βρίσκονταν σχεδόν καθημερινά και έβγαζαν τα μάτια τους. Να ναι καλά ο ντετέκτιβ, ήταν εξαιρετικός και αποτελεσματικός. Φανταστείτε τι έχουν δει τα δικά του τα μάτια τόσα χρόνια.

Εν ολίγοις ο ντετέκτιβ που ήταν κυριολεκτικά σαΐνι είχε ανέβει σε ένα δέντρο και τον παρακολουθούσε και από κει μπόρεσε να βγάλει τις εξαιρετικές και ευκρινέστατες αυτές τις φωτογραφίες με τις οποίες τον έχω στο χέρι και θα του τα φάω όλα στο δικαστήριο.

Δεν στάθηκα καθόλου στην απιστία αυτή καθεαυτή. Την εν λόγω κυρία ούτε από την ήξερα ούτε που την είχα ξαναδεί ποτέ. Περισσότερο κόλλησα στο μέρος στο οποίο επέλεξε να με απατήσει. Μα στο νεκροταφείο; Είναι δυνατόν; Πόσο άρρωστοι είναι και οι δυο τους; Δίπλα στους νεκρούς; Στα παιδιά μου δεν έχω πει τίποτα και ούτε πρόκειται να πω. Δεν χρειάζεται να ξέρουν ούτε για τον ντετέκτιβ ούτε για το βίτσιο του πατέρα τους. Και στο δικαστήριο να τον πάω, πάλι θα προσπαθήσω να μη μάθουν τίποτα.

Λίνα

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News