Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
εξομολογήσειςΟ άντρας μου λέει πως θα φύγει από το σπίτι. Τι να...

Ο άντρας μου λέει πως θα φύγει από το σπίτι. Τι να κάνω;

Κάθε φορά που έχουμε μια διαφωνία, εγώ και ο άντρας μου, είτε είναι κάτι που μας αφορά εμάς είτε κάποιον τρίτο ή κάτι άλλο, με απειλεί πως θα τα μαζέψει και θα εξαφανιστεί!

Ακόμη και όταν το πρώτο παιδί μας ήταν 3 μηνών, επειδή κάτι δεν του άρεσε, μάλλον το κλάμα του μωρού, έφυγε με το αυτοκίνητό του μέσα στην νύχτα λέγοντας ότι φεύγει.Γύρισε την άλλη μέρα λες και δεν συνέβη τίποτα!

Αυτό το τροπάριο γίνεται κάθε φορά που διαφωνεί με κάτι. Βασικά τσακώνεται μόνος του, μόνος του αποφασίζει πως φταίω, χωρίς να δέχεται κουβέντα από εμένα, και μόνος του καταλήγει ότι τον ταλαιπωρώ και ότι τον καταπιέζω!Ακριβώς το αντίθετο γίνεται! Αυτός με βασανίζει με την απίστευτη και παράλογη συμπεριφορά του.

Τό ίδιο συμβαίνει και όταν αγχώνεται με τη δουλειά του ή με κάτι άλλο που δεν έχει την κατάληξη που θέλει αυτός. Φροντίζω να μην είμαι μπροστά του γιατί ξέρω ποιός θα καταλήξει να φταίει!

Στην αρχή προσπάθησα να τον κάνω να καταλάβει ότι δεν γίνεται να αντιδρά έτσι!

Τίποτα! Λες και μιλούσα σε τοίχο. Καταλήγαμε πάλι να με απειλεί και να λέει πως θα φύγει από το σπίτι.Όταν τον παρακάλεσα να μιλήσουμε για το τι τον ενοχλεί και φέρεται έτσι και πως δεν το αξίζω αυτό, μαντέψτε τι έκανε! Έγινε θηρίο, άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, και χτυπώντας την πόρτα πίσω του έφυγε για αρκετές ώρες.Γύρισε ήρεμος και με ρώτησε τι φαγητό έχουμε!

Τώρα πια απλά δεν μπαίνω καν στον κόπο να προσπαθώ. Κάνω κι εγώ πως δεν συνέβη τίποτα και όλα ωραία μέχρι την επόμενη φορά που θα φύγει με τα κλειδιά. Όμως κουράστηκα!

Γιώτα

Τα πιο σημαντικά