«Ο άντρας μου είναι γκέι αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Έχουμε 2 παιδιά και το σεξ είναι υπέροχο»

10 Νοεμβρίου, 2021 6:48 ΜΜ
More videos

Μια 35χρονη Αμερικανίδα λέει ότι ο άντρας της είναι γκέι, αλλά δεν την πειράζει καθόλου. Έχουν μαζί δύο παιδιά και το σεξ είναι υπέροχο.

Η 35χρονη Μπριν Έμπλεϊ από το Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έγινε viral στα social media όταν εξομολογήθηκε ότι έχει έναν υπέροχο γάμο με τον 33χρονο γκέι σύζυγό της, τον Μάθιου Νίλσον.

Η μητέρα δυο μικρών κοριτσιών λέει ότι από την αρχή το ζευγάρι λάτρευε τα φιλιά, κάτι που έμοιαζε με καλό σημάδι.

«Ελπίζαμε ότι το σεξ θα ήταν εξίσου καλό με τα φιλιά και τα χάδια και ευτυχώς είναι υπέροχο!» παραδέχεται η Μπριν.

«Νομίζω ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι απ’ όσοι νομίζουμε είναι γκέι και δεν το παραδέχονται. Πολλές από τις προηγούμενες σχέσεις μου περιστρέφονταν γύρω από την ερωτική χημεία, οπότε το να μην υπάρχει αυτό ως βασικός παράγοντας στη σχέση μου με τον Μάθιου ήταν αναζωογονητικό» λέει η Μπριν, μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ Daily Mail.

Ο Μάθιου έβγαινε με άντρες και γυναίκες προτού αφοσιωθεί στην Μπριν, αν και δεν είχε κάνει σεξ με κανέναν, συμπεριλαμβανομένης και της γυναίκας του πριν παντρευτούν.

«Αν και κυρίως ελκύομαι περισσότερο από άντρες, υπάρχουν κάποιες γυναίκες που με ελκύουν. Έχω ακούσει γκέι άντρες να λένε ότι δεν μπορούν ούτε να φανταστούν ότι κάνουν σεξ με μια γυναίκα, αλλά ποτέ δεν είχα νιώσει έτσι. Νιώθω δυνατότερος στη σχέση μας και είναι εύκολο για μένα να μη σκέφτομαι τι χάνω από το να μην είμαι σε σχέση με έναν άντρα» εξηγεί ο Μάθιου.

Η Μπριν λέει ότι έστω κι αν η θρησκεία τους δεν επιτρέπει τον γάμο ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου, θα προσπαθήσουν να διδάξουν τις κόρες τους να είναι ευτυχισμένες είτε γκέι είτε στρέιτ.

«Η θρησκεία μάς διδάσκει ότι ο γάμος είναι μόνο ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, αλλά εμείς θέλουμε οι κόρες μας να είναι ευτυχισμένες όποιες κι αν είναι, όποιον κι αν επιλέξουν ως σύντροφό τους και όποιον κι αν τους ελκύει. […] Εμείς είμαστε πολύ ευτυχισμένοι σ’ αυτήν την παράξενη, μοναδική και υπέροχη σχέση μας» κατέληξε η Μπριν.

Πηγή: dailymail