Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Ο άνθρωπος του Θεού» έρχεται στους κινηματογράφους στις 26 Αυγούστου

«Ο άνθρωπος του Θεού» έρχεται στους κινηματογράφους στις 26 Αυγούστου

Στις 26 Αυγούστου η πρεμιέρα της ταινίας «Ο ανθρωπος του Θεού», η οποία φωτίζει τον βίο του αγίου Νεκταρίου!

Η αναμονή για την ημερομηνία κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης ταινίας που σκηνοθέτησε η Yelena Popovic έλαβε τέλος, με τους σινεφίλ να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Αρη Σερβετάλη στον ρόλο που θα τον κουβαλά για το υπόλοιπο της ζωής του!

Η διεθνής παραγωγή ξεκίνησε το ταξίδι της στη μεγάλη οθόνη από το 43ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας με τις καλύτερες προοπτικές, καθώς κέρδισε το Βραβείο του Κοινού. Η παγκόσμια πρεμιέρα ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 9 Νοεμβρίου του 2020 στην Αθήνα, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την κοίμηση του αγίου Νεκταρίου.

Η πανδημία, όμως, έβαλε φρένο σε αυτά τα σχέδια και η επίσημη πρώτη πραγματοποιήθηκε με φόντο τη ρωσική πρωτεύουσα.

Το ταξίδι, όμως, της ταινίας συνεχίζεται, καθώς στις 22 Μαΐου συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του 15ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Αντζελες, ενώ, λίγες μέρες πριν από την προβολή της στους κινηματογράφους, θα συμμετάσχει και στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Φοίνιξ, στην ενότητα «Παγκόσμιος Κινηματογράφος».

Ψηφιακές πλατφόρμες

Στον «Ανθρωπο του Θεού» πρωταγωνιστούν οι Αρης Σερβετάλης, Alexander Petrov, Mickey Rourke και μια πλειάδα εξαίρετων Ελλήνων ηθοποιών, όπως ο Χρήστος Λούλης, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Νικήτας Τσακίρογλου, ο Γιάννης Στάνκογλου αλλά και η Τάνια Τρύπη.

Αξίζει να τονιστεί πως οι άνθρωποι της παραγωγής αναζητούν και άλλους τρόπους για να προβληθεί η ταινία σε όλο τον κόσμο και αυτός ο τρόπος δεν είναι άλλος από τις ψηφιακές πλατφόρμες, όπως αυτή του Netflix.

Τα πιο σημαντικά