Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Ο Άλλος άνθρωπος»: Στο πρακτορεiο πατέρα γνωστής παρουσιάστριας έπαıζε τuχερά παιχνiδια ο...

«Ο Άλλος άνθρωπος»: Στο πρακτορεiο πατέρα γνωστής παρουσιάστριας έπαıζε τuχερά παιχνiδια ο Πολυχρονόπουλος

Μια αποκαλυπτική φωτογραφία έφερε στο φως της δημοσιότητας το Live News αναφορικά με την υπόθεση της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» και τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο που κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος.

O Κώστας Πολυχρονόπουλος, επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μαζί με δύο συγγενικά του πρόσωπα με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα.

Δείτε την φωτογραφία:
polixronopoulos o allos anthropos

Η εκπομπή «Live News» αποκάλυψε μία φωτογραφία, όπου απεικονίζει τον Κώστα Πολυχρονόπουλο να παίζει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.

Στο τραπέζι που κάθεται να παίξει ο κ. Πολυχρονόπουλος έχει πάνω καφέ, νερό και τσιγάρα, πιθανόν δείγμα μακράς παραμονής του σε αυτό. Σημειώνεται ότι το εν λόγω πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών είναι κοντά στην κοινωνική κουζίνα.

Δείτε το βίντεοΜαρτυρίες στο Live News, αναφέρουν ότι σε παλιότερο χρόνο ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας επισκεπτόταν πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, όπου ήταν στην ιδιοκτησία πατέρα γνωστής παρουσιάστριας και πλέον δεν το έχει στην ιδιοκτησία του.

Δείτε το βίντεοΜάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη ο Κώστας Πολυχρονόπουλος φαίνεται να εμφανιζόταν σε πολλά πρακτορεία παίζοντας τυχερά παιχνίδια καταθέτοντας σημαντικά χρηματικά ποσά.

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» είχε μετακινηθεί και έπαιζε ηλεκτρονικό τζόγο σε ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Αιγάλεω, κοντά στην Ιερά Οδό.

Δείτε το βίντεοΣύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Βασίλης Λαμπρόπουλου, σε ό,τι αφορά την έρευνα της Αρχής Ξέπλυμα Χρήματος φαίνεται ότι τα ποσά που έχουν χαθεί στον ηλεκτρονικό τζόγο ξεπερνούν τις 600 χιλιάδες ευρώ, φθάνοντας και πιθανόν ξεπερνώντας ακόμα και το εκατομμύριο, δεδομένου ότι η έρευνα που έχει γίνει μέσα στο χρόνο είναι τα 2 χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πήγε στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» πρώτη φορά μετά τον σάλο

Χαμός επικράτησε κατά την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου στο κτίριο της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», πρώτη φορά αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο με τις δωρεές των πολιτών. Την υπόθεση έφερε στο φως η αρχή που είναι αρμόδια για την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος.

Νωρίτερα τη Δευτέρα (29.01.2024), ο δημιουργός της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, εμφανίστηκε έξω από το κτίριο κι ενώ οι δημοσιογράφοι τον ακολουθούσαν κατά πόδας.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, μπήκε στο αυτοκίνητό του δίχως να κάνει καμία δήλωση.

Δείτε σχετικό βίντεο του ΑΝΤ1:«Να ψάξουν καλά και να έρθουν εδώ να με πάρουν αν κάνω ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ναι, εδώ είμαι, να έρθουν να με πάρουν. Δεν είναι μόνο 600.000 ευρώ είναι 1.500.000 τα τελευταία δύο – τρία χρόνια. Μόνο το φαγητό που έχουμε μοιράσει βάλτε κάτω και δείτε πόσο κάνουν όλες αυτές οι μερίδες», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου (27.01.2024) στον ALPHA.

Τα πιο σημαντικά