Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
Ελλάδα«Ο Αλέξης Τσιπρας είναι ένας από εμάς» - Ο Γκλέτσος στηρίζει τον...

«Ο Αλέξης Τσιπρας είναι ένας από εμάς» – Ο Γκλέτσος στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα

Στηρίζει δυναμικά την υποψηφιότητα Τσίπρα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Μπροστάρη στον αγώνα για να ψηφιστεί σαρωτικά ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε τον εαυτό του ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

Μετά τον ρόλο του ως συνέδρου στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Απόστολος συνεχίζει ως ψηφοφόρος και δυναμικός υποστηρικτής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για την εκλογή προέδρου στις 15 Μαΐου.

Γράφει:

ο Αλέξης Τσιπρας ,είναι ένας από εμάς, τους καθημερινούς ανθρώπους, κυβερνησε την χώρα σε μια από της πιο δύσκολες στιγμές της μεταπολιτευσης ,άπειρος,χωρίς να φταίει, πήρε την μεγαλύτερη ευθύνη στις πλάτες του και μαζί με την έντιμη παρέα του ,πάλεψε με τα θηρία ,έκανε λάθη, έφαγε το περισσότερο πολιτικό ξύλο, στο εσωτερικό και εξωτερικό και κατάφερε μέσα από αγωνίες πικρί.ες και θυσίες των Ελλήνων να ρεφάρει για την χώρα 50 χρόνων ΑΜΑΡΤΙΕΣ ,παρέδωσε μια Ελλαδα με γεμάτα ταμεία,χωρίς μνημόνια και Εθνικό κύρος.. παγκόσμια,
στον αντίποδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα σε λιγότερο από τρια χρόνια μας γύρισε ,……εκεί που ο καθένας βιώνει,υποφέρει και λυπάται καθημερινά..
Την Κυριακή 15 Μαΐου δίνουμε ένα δυναμικό παρών ..ψηφίζουμε τον δικό μας άνθρωπο,τον συμμαθητή μας ,τον συμφοιτητη μας,που πήγαμε στην πορεία ,στο γλέντι,τον άνθρωπο που ξέρει να αγωνίζεται για το λαό και να εγγυάται την εντιμότητα για όλους τους συνεργάτες του…..χωρίς να υπάρχει τίποτα ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ.
..
.15 Μάη…Αλέξης Τσιπρας ..Τα πιο σημαντικά