Ο Αλέξης Παππάς έδιωξε την Ιζαμπέλα και εκείνη του απάντησε: «Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε»

16 Δεκεμβρίου, 20218:15 ΜΜ

Ποιες είναι οι τρεις κοπέλες που έχουν απομείνει στο Bachelor και διεκδικούν την καρδιά του πολυπόθητου εργένη

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικού του «Τhe Bachelor» έχει ξεκινήσει και μόλις τρία κορίτσια έχουν απομείνει και διεκδικούν τον Αλέξη Παππά. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο πολυπόθητος εργένης τα βρήκε σκούρα καθώς ήρθε αντιμέτωπος με τους γονείς των κοριτσιών. Η γνωριμία του Αλέξη με τις οικογένειες των κοριτσιών άλλοτε είχε καλό αποτέλεσμα κι άλλοτε έληξε άδοξα.

Άννα, Αθηνά NY, Ιζαμπέλα και Γιώτα έπαιξαν τα τελευταία τους χαρτιά για να φτάσουν έως την τελική επιλογή του «Bachelor». Ωστόσο μία από τις κοπέλες δεν τα κατάφερε και είδε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό την πόρτα της εξόδου.

Σε μία από τις πιο σημαντικές «Τελετές των Ρόδων», ο Αλέξης Παππάς πήρε με αρκετή δυσκολία την απόφασή του κι αποφάσισε να αποχωρήσει από την βίλα, η Ιζαμπέλα.

Η ίδια φανερά ενοχλημένη από την απόρριψη είπε στον Παππά: «Αλέξη μου η ζωή είναι οι επιλογές που κάνουμε κι εσύ μόλις έκανες την λάθος. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Το ήξερα βαθιά μέσα μου ότι δεν είναι ο πραγματικός έρωτας. Ο έρωτας είναι έξω… Λυπάμαι το ψέμα νίκησε. Ο αδερφός μου έπεσε μέσα, δεν ταιριάζουμε καθόλου».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News