Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΟ Άκης Σακελλαρίου αποσωληνώθηκε

Ο Άκης Σακελλαρίου αποσωληνώθηκε

Και ένα αληθινά ευχάριστο νέο μέσα στα άσχημα! Ο Άκης Σακελλαρίου μόλις βγήκε από την διασωλήνωση που βρισκόταν από το προπερασμένο Σάββατο και έπαψε να είναι σε καταστολή.

Έχει και πάλι επαφή με το περιβάλλον κι αύριο,σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας,θα μπορέσουν να μπουν στην εντατική και οι δικοί του,που δεν έχουν λείψει στιγμή από το Σωτηρία όπου βρέθηκε λόγω του ότι προσβλήθηκε από το βακτήριο της legionella-την λοίμωξη των λεγεωνάριων.

Ο εξαίρετος ηθοποιός βρισκόταν σε περιοδεία του μιούζικαλ Mamma mia όταν άρχισε να ανεβάζει πυρετό.Όλοι πίστεψαν πως επρόκειτο για μια ίωση και ο ίδιος έμοιαζε να μην δίνει ιδιαίτερη σημασία στο ότι είχε επί μέρες σαράντα πυρετό.

Τελικά έφτασε σε παραλήρημα στο Σωτηρία όπου και τον διασωλήνωσαν βάζοντάς τον σε καταστολή για να μπορέσουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα…Εδώ και μέρες όλοι ζούμε με την αγωνία της εξέλιξης του γλυκύτατου ηθοποιού και ευτυχώς τα νέα που ήρθαν είναι καλά.

Παραμένει μεν στην εντατική για ευνόητους λόγους,μα δεν είναι πια ούτε διασωληνωμένος,ούτε σε καταστολή. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και του στέλνουμε την αγάπη μας…

Πηγή: enikos

Τα πιο σημαντικά